ΤΟ ΝΕΟ ΠΡΟΕΔΡΕΙΟ

ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ

ΑΓΙΑΣ ΒΑΡΒΑΡΑΣ

 

 

Έπειτα από πρόταση του Δημάρχου Αγίας Βαρβάρας κ. Λάμπρου Μίχου, Πρόεδρος Δημοτικού Συμβουλίου Αγίας Βαρβάρας, εξελέγη το απόγευμα της Τρίτης 2 Ιανουαρίου 2024 ο κ. Βασίλης Βόσσος (φώτο 1), ο οποίος κατείχε αυτό το αξίωμα και την θητεία που πέρασε (2019-2023). Για την ανανέωση της θητείας του κ. Βασίλη Βόσσου, που είναι Δημοτικός Σύμβουλος της πόλης μας από το 1998, είχαμε γράψει σε σχετικό άρθρο μας στις 22 Δεκεμβρίου 2023.

Αντιπρόεδρος εξελέγη η κ. Σταυρούλα Μπαντούνα (φώτο 2) από τον συνδυασμό του Νίκου Πιερακέα και Γραμματέας η κ. Άννα Γούναρη (φώτο 3) από τον συνδυασμό του Κωνσταντίνου Σαρόπουλου.

Στην Δημοτική Επιτροπή, Πρόεδρος ο Αντιδήμαρχος κ. Δημήτρης Σωτηρόπουλος (φώτο 4), με μέλη από τον συνδυασμό του Δημάρχου Λάμπρου Μίχου, τους Αντιδημάρχους, Χρήστο Βασιλείου, Θεοδώρα Μαρσώνη, Γιάννη Πουλάκη και Παναγιώτη Περάκη, με αναπληρωματικά την Ευγενία Βατίστα και την Ολυμπία Τουμαζάτου.

Από την αντιπολίτευση, εξελέγησαν ως μέλη της Επιτροπής, οι κ.κ. Παναγιώτης Φωτιάδης, Γιώργος Σαββίδης με αναπληρωματικό μέλος, την κ. Άννα Γούναρη.