ΟΙ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΙ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΓΙΑΣ ΒΑΡΒΑΡΑΣ

ΣΕ ΔΙΑΔΗΜΟΤΙΚΟΥΣ ΦΟΡΕΙΣ

 

Κατά την συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Αγίας Βαρβάρας το απόγευμα της Τετάρτης 24 Ιανουαρίου 2024, υπό την Προεδρία του κ. Βασίλη Βόσσου (φώτο 2), είχαμε, μεταξύ άλλων, τα εξής:

Αντιπρόσωπος του Δήμου Αγίας Βαρβάρας στο ΔΣ του ΑΣΔΑ (Αναπτυξιακός Σύνδεσμος Δυτικής Αθήνας) ο Δήμαρχος της πόλης μας κ. Λάμπρος Μίχος (φώτο 1).

Τον Δήμο θα εκπροσωπήσουν στην Γενική Συνέλευση της ΠΕΔΑ (Περιφερειακή Ένωση Δήμων Αττικής) ο κ. Γιάννης Πουλάκης (φώτο 3) με αναπληρωματικό τον κ. Σπύρο Μίχο (φώτο 4) και από την μειοψηφία ο κ. Βασίλης Γκιτάκος (φώτο 5).

Αντιπρόσωποι του Δήμου Αγίας Βαρβάρας στο ΔΣ του ΠΕΣΥΔΑΠ (Περιβαλλοντικός Σύνδεσμος Δήμων Αθήνας – Πειραιά) εξελέγησαν, η κ. Θεοδώρα Μαρσώνη (φώτο 6) και ο κ. Θεόδωρος Βασιλάκος (φώτο 7).

Από τον Δήμο Αγίας Βαρβάρας ορίστηκαν, ως εκπρόσωποι για την εκλογική Γενική Συνέλευση του Ευρωπαϊκού Ομίλου Εδαφικής Συνεργασίας (Ε.Ο.Ε.Σ.) «Αμφικτυονία», η κ. Ολυμπία Τουμαζάτου (φώτο 8) και από την μειοψηφία ο κ. Παναγιώτης Φωτιάδης (φώτο 9).

Στο Εθνικό Διαδημοτικό Δίκτυο Υγιών Πόλεων – Προαγωγής Υγείας (ΕΔΔΥΠΠΥ), ορίστηκε από τον Δήμο Αγίας Βαρβάρας ο κ. Χρήστος Βασιλείου (φώτο 10).

Επίσης:

Από τις παρατάξεις της μειοψηφίας, ορίστηκαν να συμμετέχουν στις συνεδριάσεις της Δημοτικής Επιτροπής, χωρίς δικαίωμα ψήφου, η κ. Άννα Γούναρη και ο κ. Βασίλης Γκιτάκος.

Για το 2024, ορίστηκε Πρόεδρος της Δημοτικής Επιτροπής Παιδείας ο κ. Δημήτρης Σωτηρόπουλος με αναπληρωτή την κ. Ευγενία Καββαδία.

Για την Σχολική Επιτροπή Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης ορίστηκαν ως, Πρόεδρος, η κ. Όλγα Καντώνη και Αντιπρόεδρος ο κ. Άγγελος Κολυβάς.

Για την Σχολική Επιτροπή Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης ορίστηκαν ως, Πρόεδρος, ο κ. Δικαίος Νικολαράκος και Αντιπρόεδρος η κ. Αθανασία Τσιριγώτη.

Στην Επιτροπή Ελέγχου Παιδικών Χαρών, ορίστηκαν, ως Πρόεδρος ο κ. Γιάννης Πουλάκης και ως Αναπληρωτής ο κ. Σάββας Σαββίδης.

Στην Επιτροπή Διενέργειας Δημοπρασιών ορίστηκαν ο κ. Μιχάλης Φράγκου και η κ. Ευγενία Καββαδία.

Στην Επιτροπή Καθορισμού Τιμήματος Εκποιουμένων Δημοτικών Ακινήτων για το 2024, ορίστηκαν οι κ.κ., Σάββας Σαββίδης, Δημήτρης Κόκκοτας.

Στην Επιτροπή Επίλυσης Φορολογικών Διαφορών με Συμβιβασμό για το 2024, ορίστηκαν ο κ. Σπύρος Μίχος και η κ. Θεοδώρα Μαρσώνη.