bioxrom

 

200ευρώ ΕΝΟΙΚΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ ΤΟΥ ΜΕΤΡΟ

ΣΤΗ ΒΙΟΧΡΩΜ

Η εταιρεία «Κ/Ξ J & P – ΑΒΑΞ Α.Ε. – GHELLA SPA – ALSTOM TRANSPORT S.A.» με αίτησή της, ζήτησε να μισθώσει από το Δήμο Αγίας Βαρβάρας τον χώρο του εργαστηρίου στο ισόγειο του κτιρίου της «πρώην ΒΙΟΧΡΩΜ» 67,56 m2, τον οποίο -όπως αναφέρει- θα ανακαινίσει και θα μετατρέψει σε χώρο γραφείων.

...Η εν λόγω εταιρεία έχει ακόμα δύο συμβάσεις μίσθωσης με το Δήμο στον ίδιο χώρο, εμβαδού 1.100,00 m2 και 67,56 m2 αντίστοιχα. Η χρήση των χώρων αυτών, εξυπηρετεί την δραστηριότητα της εταιρείας καθώς βρίσκεται σε μικρή απόσταση από το εργοτάξιο όπου πραγματοποιείτε η κατασκευή του έργου επέκτασης της γραμμής του ΜΕΤΡΟ.

Όπως αναφέρει στην εισήγησή της η Διευθύντρια Διοικητικών και Οικονομικών Υπηρεσιών Α. Σιαπέρα, επειδή μέσα στο χώρο της πρώην ΒΙΟΧΡΩΜ έχει προβλεφθεί χώρος για την δημιουργία Μουσειακού αρχείου, ζητήθηκε από την Τεχνική Υπηρεσία να ενημερώσει την υπηρεσία εάν ο χώρος που αιτείται η Κ/Ξ συμπίπτει με το χώρο αυτό και η απάντηση που δόθηκε ήταν αρνητική.

Κατόπιν τούτου, αναμένεται να δοθεί ο χώρος στην Κ/Ξ, χωρίς δημοπρασία και με αντίτιμο... 200 €... όσο δηλαδή καταβάλλεται για τα 67,56 m2 που ήδη μισθώνει η Κ/Ξ.

Η Οικονομική Επιτροπή του Δήμου, αποφάσισε ομόφωνα την μίσθωση του χώρου.