ΚΥΡΙΕ ΔΗΜΑΡΧΕ

ΜΕ ΤΟ ΝΑΙ Ή ΜΕ ΤΟ ΟΧΙ;

ΠΑΡΤΕ ΘΕΣΗ!

 

 

 

Ο Αιρετικός στο διαδίκτυο

Ο Δήμαρχος της Αγίας Βαρβάρας Γεώργιος Καπλάνης είναι από τους λίγους Δημάρχους πανελλαδικά (ίσως και ο μοναδικός) που δεν έχει πάρει δημόσια θέση απέναντι στο ΝΑΙ ή ΟΧΙ του δημοψηφίσματος.

 

Κύριε Δήμαρχε…
Δεν μπορεί όλο το πολιτικό σύστημα να έχει πάρει θέση και εσείς (ο πονηρός;) να είστε και με το ΝΑΙ και με το ΟΧΙ.
Και με τον «αστυφύλαξ» και με τον «χωροφύλαξ»
Πάντα στα δύσκολα θα είστε ουδέτερος;
Πάρτε θέση, τώρα!
Αν το αντέχετε…

 

Για να είμαστε δίκαιοι:
Δημόσια θέση στο ΝΑΙ ή ΟΧΙ  του δημοψηφίσματος δεν έχουν πάρει και άλλοι παράγοντες της πόλης (πχ υποψήφιοι δήμαρχοι, αντιδήμαρχοι κλπ).
Σε άλλες περιπτώσεις ήταν λαλίστατοι.
Τώρα τι έγινε και τους κόπηκε η λαλιά;

Ενημερωτικά οι υποψήφιοι Δήμαρχοι Θ. Βασιλάκος και  Γ. Γεωργιαννάκης καθώς και ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Κ. Σαρόπουλος πήραν δημόσια θέση.

 Ο Αιρετικός


Παραθέτουμε το μήνυμα του Δημάρχου χωρίς θέση για το ΝΑΙ ή ΟΧΙ

“Τα τελευταία χρόνια ήταν ιδιαίτερα σκληρά και δύσκολα για τη Χώρα και το λαό μας.

Είναι δε ιδιαίτερα αποθαρρυντικό ότι η διαπραγμάτευση από την πλευρά των εταίρων κατέληξε σε μια πρόταση η οποία εκ νέου βυθίζει την οικονομία σε ύφεση και δεν δίνει καμία απάντηση στο πρόβλημα του χρέους.

Το δικαίωμα του λαού να αποφασίζει για το μέλλον του είναι αδιαπραγμάτευτο. Οι ελεύθεροι πολίτες οφείλουν να υπερασπιστούν τόσο το μέλλον της πατρίδας τους, όσο και το Ευρωπαϊκό ιδεώδες του διαλόγου, της αλληλεγγύης και της σύνεσης.

Η Κυβέρνηση και οι Ευρωπαίοι εταίροι καλούνται τη Δευτέρα, ανεξαρτήτως αποτελέσματος, σε συνεργασία να βρουν εκείνη τη λύση, η οποία θα επικυρώσει την Ευρωπαϊκή προοπτική στη Χώρα και τη συνέχιση των διαπραγματεύσεων με απώτερο σκοπό την έξοδο από τα Μνημόνια και τη διευθέτηση του Χρέους”.

Γεώργιος Π. Καπλάνης

Δήμαρχος Αγίας Βαρβάρας