ΔΥΝΑΜΙΚΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ

 

ΚΟΥΦΟΠΟΥΛΟΣ ΚΑΙ «ΛΙΧΟΥΔΙΕΣ» (15 ΦΩΤΟ)

 

KOUFARX

 

 

 

Πέρα από επιτυχημένος επιχειρηματίας – επαγγελματίας (ΑΡΤΟΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΕΙΟ CATERING «ΛΙΧΟΥΔΙΕΣ») στην πόλη μας την Αγία Βαρβάρα και όχι μόνο, ο κ. Γιώργος Κουφόπουλος μέσω της εταιρείας του και στο πλαίσιο κοινωνικής ευθύνης, είναι αρωγός και υποστηρικτής υγιών καταστάσεων που αφορούν συλλόγους, θεσμούς, φορείς, δομές, κτλ.

Από αυτές τις ενέργειες του, που δημοσιοποιούνται, οι περισσότεροι τον γνωρίζουμε στην Αγία Βαρβάρα από την υποστήριξη του προς την ποδοσφαιρική ομάδα της ΑΠΕ Αγία Ελεούσα. Ο κ. Κουφόπουλος, παράλληλα στον χώρο του αθλητισμού, στηρίζει έμπρακτα και τις δύο ποδοσφαιρικές ομάδες Γυναικών, Ατρόμητος Περιστερίου, Νέες Ατρομήτου, που αγωνίζονται στα επίσημα πρωταθλήματα της ΕΠΟ, Α΄ Εθνικής και Β΄ Εθνικής, αντίστοιχα, καθώς μετέχει στο ΔΣ του Περιστεριώτικου σωματείου ως Αντιπρόεδρος.

Την προηγούμενη εβδομάδα (Παρασκευή 14 Φεβρουαρίου 2020), τα δύο Γυναικεία τμήματα του Ατρομήτου, πραγματοποίησαν την ετήσια χοροεσπερίδα τους και ως Αντιπρόεδρος κ. Γιώργος Κουφόπουλος, έδωσε το παρών, έχοντας παράλληλα, σύντομες, αλλά εξίσου σημαντικές επαφές. Μεταξύ αυτών, με τον Αντιδήμαρχο (Αν. Δήμαρχο) Περιστερίου και Πρόεδρο της ΠΑΕ Ατρόμητος, κ. Βασίλη Μπέτση, όπως αποτυπώνεται και στο κεντρικό φωτογραφικό στιγμιότυπο του άρθρου μας.

Ακολουθεί φωτογραφικό ρεπορτάζ από εκείνη την βραδιά.

 

 

 

LIXK

 

 

 

KF1

 

 

KF3

 

 

MS3

 

 

MS30

 

 

MS33

 

 

MS34

 

 

LIXK

 

 

MS38

 

 

MS40

 

 

MS46

 

 

MS48

 

 

KOKD1

 

 

KOKD2

 

 

KOKD3

 

 

LIXK