ΜΕ ΛΑΜΠΡΟ ΣΚΛΑΒΟΥΝΟ

Η ΕΠΙΤΥΧΗΜΕΝΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ

ΤΩΝ ΔΑΦΝΙΩΤΩΝ ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ

 

Λαμπερή και πλέον επιτυχημένη η εκδήλωση, που διοργάνωσε ο Σύνδεσμος Δαφνιωτών Αιτωλοακαρνανίας, το μεσημέρι της περασμένης Κυριακής 25 Φεβρουαρίου 2024, στο μουσικό μεζεδοπωλείο «ΡΑΚΟΠΟΛΙΣ» στο Αιγάλεω.

Οι συμπατριώτες και φίλοι, ανταποκρίθηκαν μαζικά στο κάλεσμα της Προέδρου κ. Ειρήνης (Ρένα) Μπάρλα και των μελών του ΔΣ, αποδεικνύοντας ότι η αγάπη τους, για τον τόπο καταγωγής τους, παραμένει ζωντανή, δυνατή και άσβεστη!

Ήταν μία εκδήλωση, όπου η χαρά, το κέφι και η διασκέδαση, είχαν τα πρωτεία και οι Δαφνιώτες ξεχώρισαν και γι’ αυτό!

Την εκδήλωση, τίμησε με την παρουσία του, ο Δαφνιώτης, νυν Δήμαρχος Αιγάλεω κ. Λάμπρος Σκλαβούνος, ενώ ακόμη παρέστησαν, μεταξύ άλλων, ο Αντιδήμαρχος Αιγάλεω, κ. Φάνης Κοντοχρήστος, ο Πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Δαφνιά (Δημοτική Ενότητα ΜΑΚΡΥΝΕΙΑΣ) κ. Παναγιώτης Μακρυγιάννης, ο Αντιδήμαρχος Αμαρουσίου Αττικής κ. Επαμεινώνδας Κατσιγιάννης, ο Πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών ΝοτιοΑνατολικής Αττικής κ. Γιώργος Καλλιακμάνης, η Πρόεδρος του Αστέρα Χαϊδαρίου κ. Νίκη Κυριαζοπούλου, κ.α.

Να σημειωθεί ότι λόγω ανειλημμένων υποχρεώσεων, δεν μπόρεσε να παραστεί ο Δήμαρχος Αγρινίου κ. Γιώργος Παπαναστασίου – που κατάγεται από τον Δαφνιά – ο οποίος, όμως, απέστειλε τον ζεστό χαιρετισμό του προς τους συμπατριώτες του.

Στο μήνυμα ευχαριστιών το ΔΣ του Συνδέσμου, ανέφερε τα εξής:

«Η Πρόεδρος και το ΔΣ του Συλλόγου Δαφνιωτών, αισθανόμαστε την ανάγκη να απευθύνουμε ένα μεγάλο ευχαριστώ τόσο στους φίλους, όσο και σε όλες και όλους τους συγχωριανούς που μας τίμησαν με την παρουσία τους και  στήριξαν  την εκδήλωση μας, που πραγματοποιήθηκε με επιτυχία την Κυριακή  25/2/2024.

Ιδιαίτερες  ευχαριστίες οφείλουμε στους συγχωριανούς μας που ταξίδεψαν τόσα χιλιόμετρα συμμετέχοντας ένθερμα και αγκαλιάζοντας με αγάπη την εκδήλωση μας.

Η αγάπη και η ενότητα που εκπέμπουμε κάθε φορά που συγκεντρωνόμαστε είναι πηγή έμπνευσης μας και μας ενθαρρύνει να συνεχίσουμε να διοργανώνουμε τέτοιες εκδηλώσεις.

Ανυπομονούμε για τις επόμενες συναντήσεις μας με την πεποίθηση ότι θα είναι ακόμα πιο πετυχημένες και αξέχαστες. Η στήριξη σας, η δύναμη μας».

* Θα ακολουθήσει και ένα ακόμη πλούσιο φωτογραφικό αφιέρωμα από την εκδήλωση