pita arxiki

 

Η ΕΝΩΣΗ ΓΟΝΕΩΝ ΑΙΓΑΛΕΩ ΕΚΟΨΕ ΤΗΝ ΠΙΤΑ ΤΗΣ!

 

 

Σε  ζεστή και γιορτινή ατμόσφαιρα στην κατάμεστη αίθουσα του  πνευματικού κέντρου “Γιάννης Ρίτσος”, το Σάββατο 31/01/2015 πραγματοποιήθηκε η ετήσια κοπή της βασιλόπιτας της ΕΝΩΣΗΣ ΓΟΝΕΩΝ  ΑΙΓΑΛΕΩ.
Η εκδήλωση ξεκίνησε με παραδοσιακά κάλαντα που τραγούδησε το παιδικό τμήμα του Συλλόγου Κρητών Αιγάλεω με την συνοδεία λύρας.
 Μαθητές και μαθήτριες  του 3ου Γυμνασίου έδωσαν το δικό τους χαρούμενο στίγμα στην εκδήλωση με παραδοσιακούς χορούς αφιερωμένους στα χριστουγεννιάτικα έθιμα.  
Την σκυτάλη παρέλαβε ο πρόεδρος της ΕΝΩΣΗΣ ΓΟΝΕΩΝ κ.Μάκης Ζάχαρης , ο οποίος στην ομιλία του αναφέρθηκε στις νέες θετικές προοπτικές για την επίλυση των προβλημάτων της παιδείας και ειδικότερα των σχολείων της πόλης μας. Κάλεσε όλους τους γονείς, εκπαιδευτικούς και μαθητές να αγωνιστούν ακόμη πιο αποφασιστικά, πιο ενωτικά, για να  υλοποιηθούν οι στόχοι του γονεϊκού κινήματος για την άρση των ταξικών φραγμών στην μόρφωση, την απάλειψη των κάθε λογής διακρίσεων και τη δωρεάν παροχή παιδείας υψηλού επίπεδου  ισότιμα σε όλους τους μαθητές, με στόχο την ολόπλευρη ανάπτυξη της προσωπικότητας τους.
Στην κοπή της βασιλόπιτας, μας τίμησαν η κ. Δούρου Ρένα Περιφερειάρχης Αττικής, ο δήμαρχος της πόλης μας κ. Μπίρμπας  Δημήτρης, ο πατήρ-Γεώργιος Αβραμίδης, ο κ. Σκλαβούνος Λάμπρος επικεφαλής της Δημοτικής παράταξης “Νέα Εποχή”  κ.Κατωμέρη Χριστίνα εκπρόσωπος της δημοτικής παράταξης “Συμμαχία για το Αιγάλεω”, η κ. Τιρτιράκη Ρίτσα αντιπρόεδρος της ΕΝΩΣΗΣ ΓΟΝΕΩΝ και εκπρόσωπος της “Λαικής Συσπείρωσης”. Επίσης παρευρεύθησαν οι κ.κ. Σαράντου Τάσος πρόεδρος της Πρωτοβάθμιας Επιτροπής Παιδείας, Μπέσης Δημήτρης και Βλάχου Ζωή δημοτικοί σύμβουλοι της δημοτικής παράταξης “Ανάπλαση Αιγάλεω” και  η κ. Μηλιώνη Δήμητρα πρώην Αντιδήμαρχος Παιδείας. Ακόμη την εκδήλωση μας τίμησαν με την παρουσία τους από την Β´ ΕΛΜΕ ο πρόεδρος  κ. Κορδής Νεκτάριος, η κ. Κορμετζά Σοφία γραμματέας του σωματείου εργαζομένων του Δήμου Αιγάλεω, ο κ.Κλεισαρχάκης Ανδρέας πρόεδρος του Σύλλογου Κρητών Αιγάλεω ο κ. Μάνδρος Ηλίας πρόεδρος ΕΒΕ Αιγάλεω,  και ο κ. Γιαρένης Ηλίας εκπρόσωπος “Εθελοντών Αιγάλεω”.  Εκπρόσωποι των Δ.Σ. των συλλόγων γονέων μας τίμησαν με την παρουσία τους, η κ. Bουνισέα πρόεδρος του 1ου Δ.Σχ., ο κ. Λαζαρίδης γραμματέας  του 2ου Δ.Σχ., η κ. Δεμαρτίνου πρόεδρος του 4ου Δ.Σχ., η κ. Βαλσαμάκη πρόεδρος του 6ου Δ.Σχ. και του 1ου Γυμνασίου, η κ. Αποστολοπούλου πρόεδροςτου 7ου Δ.Σχ.  ο κ. Ιατρίδης πρόεδρος 9ου Γυμνασιου, ο κ. Μητρόπουλος  από το 13ο Δ.Σχ., ο κ. Παπαδόπουλος από το 14ο Δ.Σχ., η κ. Σταμέλλου και κ. Πετεινάκη από το 1ο Γυμ., η κ. Παπανικολάου από το 2ο Γυμ.,  οι κυρίες Κυπραίου ,Γιαρμά και Μπακίρα  του 3ου Γυμ., ο κ. Βουρλιώτης πρόεδρος  του 4ου Γυμ.,  οι κυρίες Ρέκκα, Καρυτσιώτη και ο κ. Σαλατέλης του 7ου Γυμ., οι κυρίες Καπερώνη, Κασιούρη και Παπαμάνου του 3ου Λυκείου, ο κ. Στεργιώτης  πρόεδρος του 4ου Λυκείου, ο κ. Μαστορόπουλος πρόεδρος του Ειδικού Σχολείου Αιγάλεω και ο κ. Παπαευσταθίου πρόεδρος του 5ου Λυκείου.  
Μας τίμησαν επίσης με την παρουσία τους ο κ. Καββαδίας Διευθυντής, του 1ου Δημοτικου, η κ. Ματθιοπούλου Διευθύντρια του 3ου Γυμνασίου, ο κ. Καραίσκος Διευθυντής του 9ου Γυμνασίου και η κ. Ρηγάτου Διευθύντρια του 3ου Λυκείου. Ευχαριστούμε θερμά τον Σύλλογο Κρητών Αιγάλεω που πλαισιώσε όμορφα με τα μουσικοχορευτικά του τμήματα την εκδήλωση , την καθηγήτρια κα Σεργιανίδου Τζένη με την χορευτική της ομάδα από το 3ο γυμνάσιο και την κα Μπέλλα Ελένη δασκάλα χορού στο 7ο δημοτικό σχολείο.

 

pita 1 

 

Η ενδιαφέρουσα βραδιά έκλεισε με παραδοσιακούς χορούς από μαθητές του 7ου Δημοτικού Σχολείου και τον Σύλλογο Κρητών  Αιγάλεω οι οποίοι και ενθουσίασαν τους παρευρισκομένους και εισέπραξαν θερμό χειροκρότημα.
Εκ μέρους του Δ.Σ. της ΕΝΩΣΗΣ ΓΟΝΕΩΝ ΑΙΓΑΛΕΩ θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε θερμά , όλους τους μαθητές, γονείς, εκπαιδευτικούς που παρευρέθησαν στην εκδήλωση και να τους προτρέψουμε να συμμετέχουν ενεργά στις περαιτέρω δράσεις της Ένωσης και των άλλων μαζικών φορέων της πόλης με αισιοδοξία και ελπίδα για ένα καλύτερο αύριο.

 

pita 2

 

pita 3

 

pita 4

 

pita 5

 

pita 6

 

pita 7

 

pita 8

 

pita 9

 

pita 10

 

pita 11

 

pita 12

 

pita 13

 

pita 14

 

pita 15

 

pita 16

 

pita 17