Πετυχημένη εκδήλωση της  «Παμπειραϊκής 

Ένωσης Πολυτέκνων» για τη νέα σχολική χρονιά

 

 

gourd pamp-01112 arxiki

 

 

Μετά από τρία χρόνια διακοπής, λόγω του Covid-19, πραγματοποιηθηκε η γιορτή της Π.Ε.Π στην κατάμεστη αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού  Συμβουλίου του Δήμου Κορυδαλλού.
  Η ηθοποιός Νένα Χρονοπούλου παρουσίασε τις δράσεις της Π.Ε.Π για το έτος 2022.
Ο πρόεδρος της Π.Ε.Π και αντιδημαρχος Κορυδαλλού, Ιωάννης Πάχος, ευχαρίστησε τον δήμαρχο Κορυδαλλού, για την ευγενική φιλοξενία της εκδήλωσης και
για το ενδιαφέρον του για τους πολύτεκνους.
 Ο κ. Πάχος αναφέρθηκε  στην ραγδαία επιδείνωση του δημογραφικού προβλήματος της χώρας λόγω υπογεννητικοτητας.
Όπως είπε, η Π.Ε.Π συνεχίζει να υποστηρίζει εμπράκτως τα μέλη των πολύτεκνων οικογενειών με τις δράσεις της.
 Φέτος, τόνισε, προσφέρουμε, μια πλήρη σχολική τσάντα στους μαθητές της Α’ δημοτικού, των πολύτεκνων οικογενειών της Παμπειραϊκής Ένωσης.
Και συμπλήρωσε, ότι ως αντιδήμαρχος Πρόνοιας, Κοινωνικής Αλληλεγγύης & Κοινωνικής Προστασίας Δήμου Κορυδαλλού, προσφέρουμε μια τσάντα για laptop στους τελειόφοιτους μαθητές Γ΄ λυκείου, των πολύτεκνων οικογενειών του δήμου μας.
Τέλος ευχαρίστησε την    ALPHA BANK για την χορηγία.
 
Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Β΄ Πειραιά, Τρύφωνας Αλεξιάδης, ο δήμαρχος Κορυδαλλού, Νίκος Χουρσαλάς, ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης "Πολίτες για τον Κορυδαλλό" και υποψήφιος δήμαρχος Γρηγόρης Γουρδομιχάλης, ο αντιδήμαρχος Μιχάλης Τζιρίτας και η πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Μερόπη Κατσάνου.

gourd pamp-01112

 

 

 

 

gourd pamp-01111