ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ

Η Ένωση Γονέων διαπίστωσε την ανάγκη αρκετών παιδιών για ενισχυτική διδασκαλία, ώστε να μπορέσουν να ανταπεξέλθουν στις απαιτήσεις του Εκπαιδευτικού συστήματος.

Σε συνεργασία με το Δήμο Κορυδαλλού ξεκίνησαν τα μαθήματα του κοινωνικού φροντιστηρίου που αφορά όλες τις βαθμίδες εκπαίδευσης Δημοτικό, Γυμνάσιο & Λύκειο .

Η συμμετοχή εθελοντών Εκπαιδευτικών είναι μεγάλη, προσφέροντας τον χρόνο & τις γνώσεις τους, προκειμένου να βοηθήσουν τα παιδιά μας, που χρειάζονται πρόσθετη ενισχυτική διδασκαλία .

Σας υπενθυμίζουμε πως η εθελοντική εργασία αφενός είναι το όχημα για να προσφέρουμε έργο σε ανθρώπους ή δράσεις που το έχουν ανάγκη, ενώ γεμίζει και εμάς τους ίδιους τους εθελοντές με την χαρά της δημιουργικότητας, την αίσθηση ότι η κάθε ημέρα έχει ουσία, ενδυναμώνει την κοινωνική αλληλεγγύη, ενισχύει την ενεργό συμμετοχή, δημιουργώντας μια αλυσιδωτή προσφορά βοήθειας.

Εμείς οι γονείς & μέλη των Συλλόγων Γονέων το γνωρίζουμε πολύ καλά αφού προσφέρουμε ήδη στις σχολικές μας κοινότητες .

Πρέπει όμως αυτή την προσπάθεια να τη στηρίξουμε κι εμείς οι Γονείς, προσφέροντας λίγο από τον χρόνο μας, για την Διοικητική υποστήριξη, γιατί σήμερα ζητάει βοήθεια το παιδί του φίλου ή του γείτονα μας, αύριο μπορεί να χρειαστεί βοήθεια & το δικό μας παιδί.