ΚΑΙΤΗ ΚΥΛΑΚΟΥ: "ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ... ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΟΣΟΥΣ ΜΕ ΣΤΗΡΙΞΑΝ"

 

Κάνοντας έναν έντιμο και δημοκρατικό αγώνα, η Κορυδαλλιώτισσα πολιτευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Καίτη Κυλάκου, κατέλαβε την 5η θέση ενώ στη Β' Πειραιώς ο ΣΥΡΙΖΑ βγάζει μόνο 3 έδρες. Με την μέχρι τώρα ενσωμάτωση που βρίσκεται στο 98,92% (λείπουν 5 εκλ.τμήματα), η Καίτη Κυλάκου έχει 11.600 σταυρούς.

Η ίδια σε μήνυμά της, ευχαριστεί όσους την επέλεξαν και συγχαίρει τους συνυποψηφίους της, ενώ σημειολογικά λεει... "Συνεχίζουμε..."

 

Κ. ΚΥΛΑΚΟΥ: "Με την ιστορική απόφαση των πολιτών από σήμερα η χώρα βλέπει και πάλι με αισιοδοξία το μέλλον. Ο κάθε Έλληνας και η κάθε Ελληνίδα, όπου και αν ανήκει, ελπίζει σε καλύτερες μέρες. Ανοίγεται μπροστά μας μια ελπιδοφόρα πορεία για το παρόν και το μέλλον του τόπου μας. Η κοινωνική δικαιοσύνη, η λαϊκή κυριαρχία, η πατριωτική περηφάνεια, ζητούν την έκφρασή τους όπως εκδηλώθηκε αυτό και με το αποτέλεσμα των εκλογών. Πρέπει να δικαιώσουμε αυτές τις απαιτήσεις. Σε αυτή την κατεύθυνση εργάστηκα, σε αυτή την κατεύθυνση θα συνεχίσω να εργάζομαι χτες, σήμερα και αύριο. Με την κυρίαρχη κρίση του εκλογικού σώματος της Β Πειραιά, ο ΣΥΡΙΖΑ αποκτά τρεις έδρες στην περιφέρεια. Συγχαίρω ιδιαίτερα τους /τις συνυποψηφίους/ες μου για την εκλογή τους και εύχομαι καλή επιτυχία στο νέο ρόλο και στη δουλειά που αναλαμβάνουν. Η περιφέρεια της Β Πειραιά, έχει πολλά ανοιχτά ιδιαίτερα προβλήματα τα οποία έχω περιγράψει με θέσεις και δράσεις, τα οποία ζητούν πιεστικά τις απαντήσεις τους. Συνεχίζουμε και θα συνεχίσουμε. Λύσεις εύκολες δεν υπάρχουν. Με πολιτική βούληση και πολλή δουλειά μπορούν να βρεθούν. Ευχαριστώ ιδιαίτερα τους πολίτες που με στήριξαν και με επέλεξαν με τη δική τους προτίμηση, ανιδιοτελώς, μέσα σε πολύ δύσκολες γενικότερες συνθήκες εκλογικής μάχης".