AVARIS arxiki

 

 

 

ΣΤΑ ΒΟΥΝΑ ΤΗΣ ΕΥΡΥΤΑΝΙΑΣ Η ΚΥΠΡΟΣ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ!


Δεν είναι μόνο μια απλή νεοφώτιστη ομάδα στην Α΄ Πειραιά η Κύπρος Κορυδαλλού, η οποία κατέκτησε το πρωτάθλημα της Β΄ Πειραιά και ανέβηκε κατηγορία μόνο και μόνο για την εμπειρία ή, το ονόρε. Εδώ και τρία χρόνια, όταν ανέλαβαν το σωματείο, οι δραστήριοι επιχειρηματίες και ισχυροί παράγοντες του συλλόγου, ο πρόεδρος κ. Μιχάλης Κοσμίδης, ο αναπληρωτής πρόεδρος κ. Ηλίας Σιμάκος μαζί με τους συνεργάτες τους και τον προπονητή κ. Νίκο Κούστα, προχώρησαν βάσει οργανωμένων σχεδίων και πλάνων, παίρνοντας μία ιστορική ομάδα από τα αζήτητα και φτάνοντας στο τωρινό σημείο, όπου αποτελεί πρότυπο όχι μόνο για τον Κορυδαλλό, αλλά τουλάχιστον για όλο τον Πειραιά και ένα από τα πιο οργανωμένα κλαμπ, που θα ζήλευαν ακόμη και σωματεία από μεγαλύτερες κατηγορίες.
Την προηγούμενη εβδομάδα οι Κοσμίδης, Σιμάκος, μαζί με τον προπονητή Νίκο Κούστα, επισκέφθηκαν προπονητικά κέντρα της Βόρειας και Κεντρικής Ελλάδας. Τελικά, όπως έγινε γνωστό πριν από λίγο, ο σύλλογος ανακοίνωσε ότι η προετοιμασία ενόψει του νέου πρωταθλήματος της Α΄ Πειραιά θα ξεκινήσει στις 3 Αυγούστου, με το πρώτο στάδιο να γίνεται στον Κορυδαλλό, ενώ το βασικό στάδιο θα γίνει από τις 16 έως τις 26 Αυγούστου στο Καρπενήσι της Ευρυτανίας, στο προπονητικό κέντρο του ξενοδοχείου AVARIS, ένα από τα κέντρα που επιλέγουν οι κορυφαίες αθλητικές ομάδες της χώρας μας αλλά και εθνικά αντιπροσωπευτικά συγκροτήματα όλων των ομοσπονδιών (επί το πλείστον οι εθνικές ομάδες μπάσκετ και ποδοσφαίρου).
Το ξενοδοχείο Avaris κατηγορίας πέντε αστέρων, είναι χτισμένο στο μαγευτικό Καρπενήσι στους πρόποδες του όρους Τυμφρηστού στα 960 μέτρα υψόμετρο, σε ένα πανέμορφο και καταπράσινο ορεινό τοπίο… Το εν λόγω ξενοδοχείο φημίζεται για τις εξαιρετικές παροχές του (πισίνες εσωτερικές - εξωτερικές, σπα, γυμναστήρια, δασικές χωμάτινες διαδρομές, δωμάτια υψηλής αισθητικής και ευρυχωρίας, κτλ.), ενώ παράλληλα διαθέτει και ιδιόκτητα γήπεδα ποδοσφαίρου κανονικών διαστάσεων, γήπεδα στα οποία θα «χτιστεί» η νέα Κύπρος Κορυδαλλού. Είπαμε, το AVARIS θεωρείται κορυφαίο στο είδος του και ειδικά όταν πρόκειται για την προετοιμασία ομάδων.
Η Κύπρος στο Καρπενήσι θα δώσει φιλικά παιχνίδια με άλλες ομάδες Β΄ και Γ΄ Εθνικής, που θα προετοιμάζονται εκείνη την περίοδο στην ευρύτερη περιοχή, ενώ ήδη προγραμματισμένο είναι το φιλικό με την ομάδα Κ21 του ΑΠΟΕΛ.

 

AVARIS

 

TO AVARIS ΣΤΑ 960μ. ΥΨΟΜΕΤΡΟ

 

KOSMIDIS

 

 

ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΟΣΜΙΔΗΣ

 

SIMAKOS

 

ΗΛΙΑΣ ΣΙΜΑΚΟΣ

 

KOUSTAS

 

ΝΙΚΟΣ ΚΟΥΣΤΑΣ

 

KYPROS6

 

ΑΛΛΗ ΚΥΠΡΟ ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΜΕΤΑ ΤΟ ΚΑΡΠΕΝΗΣΙ

 

AVARIS

 

AVARIS1

 

 

 AVARIS2

 

AVARIS3

 

AVARIS4

 

AVARIS5

 

AVARIS7

 

 AVARIS8

 

AVARIS9

 

AVARIS10