ΕΚΑΝΕ ΠΑΡΕΛΑΣΗ Η ΚΥΠΡΟΣ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ…!!!

 

ΑΟ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΣ – ΚΥΠΡΟΣ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ 2-3

 

 

 

Τίποτα δεν είναι τυχαίο κάποιες φορές. Ένδοξη η σημερινή μέρα της 28ης Οκτωβρίου για τον Ελληνισμό και την πατρίδα μας – μάλιστα σήμερα για πρώτη φορά στα ελληνικά χρονικά παρέλασαν στην μεγάλη στρατιωτική παρέλαση της Θεσσαλονίκης και βετεράνοι που πολέμησαν στην Κύπρο (αυτό κρατήστε το!) – και πολύ μεγάλη μέρα για την ποδοσφαιρική ομάδα της Κύπρου Κορυδαλλού (είπαμε σήμερα παρέλασαν για πρώτη φορά οι βετεράνοι της Κύπρου), η οποία στην σημερινή εμβόλιμη 5η αγωνιστική του 2ου ομίλου της Α΄ Πειραιά, σημείωσε την πρώτη της νίκη κατά την φετινή σεζόν, επικρατώντας στο τοπικό ντέρμπι της πόλης με 3-2 επί του τυπικά γηπεδούχου ΑΟ Κορυδαλλού.
Στο 17΄ με αυτογκόλ (Μέξης) έγινε το 0-1, στο 25΄ ο Παυλόπουλος πέτυχε το 0-2, ενώ ο Χανιώτης στο 44΄ σημείωσε το 1-2. Στο 67΄ ο Ντα Κόστα πέτυχε το 1-3 και το τελικό 2-3 «γράφτηκε» με αυτογκόλ του Νάνου.

 

 

Ο Παυλόπουλος σημείωσε το 0-2

 

 

Με γκολ του Ντα Κόστα έγινε το 1-3


ΚΥΠΡΟΣ: Μηλιώνης, Φαφούτης (56΄ Νάνος), Μακρής, Μπάλας, Κόμης, Τραϊφόρος, Σιμάκος (76΄ Διονυσόπουλος), Τύρπος, Παυλόπουλος, Ντα Κόστα (88΄ Βουλγαρίδης), Ταμπάκου.