ΘΑΥΜΑ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ

ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΚΟΠΟΥΣ-
ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΑΝ 1,25 ΤΟΝΟΥΣ ΤΡΟΦΙΜΑ

ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ «ΣΤΗΡΙ-ΖΩ»

 

 

trofima ARXIKH

 

Την έμπρακτη στήριξη και ευαισθησία τους έδειξαν για μια ακόμα φορά οι δημότες του Κορυδαλλού και οι Πρόσκοποι του 8ου Συστήματος Κορυδαλλού, του 3ου Συστήματος Ναυτοπροσκόπων Κορυδαλλού και του 9ου Συστήματος Αεροπροσκόπων Νίκαιας, οι οποίοι το διήμερο 9 και 10 Απριλίου συγκέντρωσαν 1254 κιλά τρόφιμα για την ενίσχυση του προγράμματος Στηρί-ΖΩ των Κοινωνικών Υπηρεσιών του Δήμου Κορυδαλλού.
Το απόγευμα της Παρασκευής 9 Απριλίου και το Σάββατο 10 Απριλίου, οι Πρόσκοποι βρέθηκαν στην είσοδο των supermarkets ΑΒ Βασιλόπουλος στην πλατεία Μέμου και Σκλαβενίτης στα Κανάρια, καλώντας τους κατοίκους μαζί με τις αγορές τους να προμηθευτούν βασικά είδη για την Τράπεζα Τροφίμων και το Κοινωνικό Μαγειρείο, που λειτουργούν οι Κοινωνικές Υπηρεσίες του Δήμου.  
Τις θερμές του ευχαριστίες για την κοινωνική ευαισθησία και τις επιτυχημένες πρωτοβουλίες αλληλεγγύης, που οργανώνουν συστηματικά για την ενίσχυση των συμπολιτών μας εξέφρασε στα στελέχη, τα μέλη και τις οικογένειες των Προσκόπων, ο Δήμαρχος Σταύρος Κασιμάτης. «Η συγκινητική ανταπόκριση των δημοτών μας, είναι απόδειξη ότι η αλληλεγγύη δεν έχει χαθεί. Παρά τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν και οι συνδημότες μας, πρόσφεραν και πάλι από το υστέρημα τους για να μη στερηθεί καμιά οικογένεια το γιορτινό τραπέζι» ανέφερε χαρακτηριστικά.
Αξίζει να σημειωθεί ότι η Τράπεζα Τροφίμων και ειδών πρώτης ανάγκης, το Κοινωνικό Μαγειρείο και η δράση Άμεσης Στήριξης Αστέγων και Απόρων αποτελούν τις αιχμές του προγράμματος Στηρί-ΖΩ και λειτουργούν στο Κέντρο Κοινωνικών Υπηρεσιών του Δή-μου, Ξενοφώντος και Πελοπίδα, πλ. Μέμου.

 

trofima 01

 

trofima 02

 

trofima 03