ΒΟΜΒΑ ΜΕ ΛΙΘΟΠΟΥΛΟ Η ΚΥΠΡΟΣ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ!

 

 

 

Κινείται σε όλα τα μέτωπα η Κύπρος Κορυδαλλού και με κινήσεις ουσίας και όχι εντυπωσιασμού «χτίζει» την επόμενη μέρα. Πριν από λίγο έγινε γνωστό ότι πλέον στο δυναμικό της ανήκει ο Αλέκος Λιθόπουλος, ένας «ορίτζιναλ» ποδοσφαιράνθρωπος, ο οποίος έδωσε τα χέρια με τους ιδιοκτήτες της ομάδας κ.κ. Μιχάλη Κοσμίδη, Ηλία Σιμάκο και αναλαμβάνει Τεχνικός Διευθυντής και Γενικός Αρχηγός. Ο Αλέκος Λιθόπουλος με την τεράστια εμπειρία τόσο ως προπονητής σε ανδρικά τμήματα (Ατρόμητος Πειραιά, Δόξα Πειραιά, Προοδευτική, Ασπρόπυργος, Πέραμα, Θύελλα Κορυδαλλού, Αχιλλέας Κορυδαλλού, κ.α.), αλλά και ως προπονητής και υπεύθυνος σε ακαδημίες, με τελευταίο σταθμό την Προοδευτική, έρχεται για να ισχυροποιήσει σε μεγάλο βαθμό την ομάδα της Κύπρου Κορυδαλλού. Ο Λιθόπουλος, που την σεζόν που ολοκληρώθηκε ήταν Γενικός Υπεύθυνος στις ακαδημίες της Προοδευτικής, αναλαμβάνει Τεχνικός Διευθυντής σε ανδρικό τμήμα και ακαδημίες, ενώ θα είναι και Γενικός Αρχηγός στο ανδρικό τμήμα. Η εμπειρία του και η μεγάλη πορεία του στα γήπεδα αποτέλεσαν τα εφόδια και τα εχέγγυα, προκειμένου η Κύπρος Κορυδαλλού να καταλήξει οριστικά στην επιλογή του. Θετικό στοιχείο βέβαια σε αυτή την επιλογή είναι και το γεγονός ότι ο προπονητής της Κύπρου Κορυδαλλού Νίκος Κούστας γνωρίζει άριστα στον επαγγελματικό τομέα τον Αλέκο Λιθόπουλο, καθώς έχουν συνεργαστεί κατά το παρελθόν. Ο Λιθόπουλος είχε παίκτη τον Νίκο Κούστα στον Ατρόμητο Πειραιά, ενώ ο Λιθόπουλος πριν λίγα χρόνια ήταν προπονητής στις ακαδημίες του ΑΓΙΑΞ στην Ελλάδα, στις οποίες την τεχνική ευθύνη είχε ο Νίκος Κούστας.
Επίσης να σημειώσουμε ότι πριν λίγο καιρό η ιστορική ομάδα είχε ανακοινώσει μία ακόμη συνεργασία της σχετικά με το ποδοσφαιρικό τμήμα, καθώς ο κ. Αναστάσιος Πιφέας ανέλαβε ως τιμ μάνατζερ. Πιο συγκεκριμένα στην επίσημη ανακοίνωση του συλλόγου αναφέρθηκαν τα εξής: «Ανακοινώνουμε την έναρξη συνεργασίας με τον κ. Αναστάση Πιφέα ως επίσημο τιμ μάνατζερ και υπεύθυνο σκάουτερ νέων ταλέντων για την ομάδα μας. Ο κ. Πιφέας είναι 31 ετών και βρίσκεται στον χώρο του ποδοσφαίρου 9 χρόνια ως μάνατζερ ποδοσφαιριστών. Έχει αναλάβει το μάνατζμεντ πολλών ομάδων Β´ και Γ´ εθνικής κατηγορίας, ενώ εκπροσωπεί και αρκετούς παίκτες σε αυτές τις κατηγορίες. Επίσης συνεργάζεται με γραφεία εκπροσώπησης παιχτών του εξωτερικού. Όσο αφορά την προώθηση των παιχτών, ευελπιστούμε να βοηθήσει τα μέγιστα την ομάδα μας στην φιλοσοφία που έχει να δημιουργεί, να βελτιώνει και να προωθεί νέα ταλέντα, κάτι που είναι η κινητήρια δύναμη μας. Του ευχόμαστε καλή αρχή και είμαστε σίγουροι για την επιτυχή συνεργασία με το τεχνικό μας τιμ».
Ο Νίκος Κούστας θα έχει πλέον δύο δραστήριους συνεργάτες δίπλα του και είναι σίγουρο ότι μια τέτοια καινοτομία βοηθάει ακόμη περισσότερο τον σύλλογο. Από την πλευρά τους οι Κοσμίδης και Σιμάκος έπειτα από την πρώτη χρονιά στην Α΄ Πειραιά κινούνται και αυτοί με πιο ποιοτικό ορίζοντα, θέλοντας η ομάδα τους να λειτουργεί όσο το πιο δυνατόν οργανωμένα και σύγχρονα.
Όσο αφορά το κομμάτι του έμψυχου δυναμικού η Κύπρος Κορυδαλλού κάνει στροφή σε σχέση με την περασμένη πρώτη σεζόν στην Α΄ Πειραιά και όπως όλα δείχνουν κινείται περισσότερο για τον εντοπισμό και απόκτηση ταλαντούχων νεαρών παικτών ή, τουλάχιστον για επιλογές οι οποίες έχουν κίνητρο την διάκριση. Με βάση αυτόν τον «μπούσουλα», ελεύθεροι έχουν μείνει ή, πρόκειται να αποχωρήσουν από την Κύπρο Κορυδαλλού οι Μπάλας, Βλάντι, Μακρής, Τύρπος, Μηλιώνης και Διονυσόπουλος.