Η ΚΥΠΡΟΣ ΠΗΡΕ ΤΟ ΚΟΡΥΔΑΛΛΙΩΤΙΚΟ ΝΤΕΡΜΠΙ

 

ΜΕ ΤΟΝ ΕΡΜΗ

 

 

 

Η Κύπρος Κορυδαλλού ήταν η μεγάλη θριαμβεύτρια στο κορυδαλλιώτικο ντέρμπι με τον ιστορικό και συμπολίτη Ερμή, καθώς στο πλαίσιο της 20ης αγωνιστικής του 1ου ομίλου της Α΄ Πειραιά ως τυπικά γηπεδούχος επικράτησε με 2-0 και έπιασε τους «κυανόλευκους» στην 3η θέση, όπου πλέον ισοβαθμούν.
Παιχνίδι κέντρου και μοιρασμένο σχετικά μέχρι το 67΄, όπου δεν υπάρχει σκορ, αλλά μάλλον η είσοδος του έμπειρου Ντα Κόστα λίγο πιο πριν (στο 64΄), έδωσε μια περαιτέρω ώθηση στην Κύπρο Κορυδαλλού. Στο 67΄ ο Κατσούλας με πλασέ από το ύψος του πέναλτι σημείωσε το 1-0 και στο 73΄ ο πρώην παίκτης του Αιγάλεω Αλέξης Λοϊζίδης έκανε σέντρα και ο επερχόμενος Παυλόπουλος δεν δυσκολεύτηκε να πετύχει το 2-0. Λίγο πιο πριν, στο 69΄, είχε ακυρωθεί γκολ του Ντα Κόστα ως οφσάϊτ.
Έπειτα από 20 αγωνιστικές Ερμής και Κύπρος Κορυδαλλού μοιράζονται την 3η θέση με 41 βαθμούς.
ΚΥΠΡΟΣ: Αλευρής, Βικάτος (55΄ Σταυρόπουλος), Κολιάκος, Ριγκούνοφ, Κόμης, Κατσούλας, Φαφούτης, Λοϊζίδης (84΄ Βουλγαρίδης), Παυλόπουλος, Πολυχρονίδης, Τάπραντζης (65΄ Ντα κόστα).
ΕΡΜΗΣ: Μπαλής, Σταύρου, Μανωλιάς, Στεφανής, Μαντούβαλος (65΄ Λαζάκης Ν.), Λαζάκης Σ. (46΄ Γκουμαλάτσος), Τζανιδάκης, Νταλάκος, Σάμιος, Τσατσαρωνάκης, Αγγέλου.