«Πράσινο» φως

για κολυμβητήριο & γήπεδα τένις

από το Δημοτικό Συμβούλιο Κορυδαλλού

 

kolymvitirio-maketta arx

 

Την μελέτη κατασκευής Κλειστού Κολυμβητηρίου και δυο γηπέδων αντισφαίρισης (τένις) στο χώρο των 88 στρεμμάτων (περιοχή Φυλακών), ενέκρινε στην τελευταία συνεδρίαση του (28 Νοεμβρίου) το Δημοτικό Συμβούλιο Κορυδαλλού. Πρόκειται για μια πολύ σημαντική εξέλιξη, ώστε η πόλη να αποκτήσει επιτέλους μια σύγχρονη εγκατάσταση υγρού στίβου αλλά και γηπέδων τένις. Το έργο εντάσσεται στον γενικότερο προγραμματισμό της δημοτικής αρχής για την ανάπτυξη των αθλητικών υποδομών, που έχουν ανάγκη οι δημότες και η νεολαία της πόλης. 

Η μελέτη και ο ολοκληρωμένος φάκελος θα υποβληθούν στην Διεύθυνση Προγραμματισμού της Περιφέρειας Αττικής, σύμφωνα με τις προβλεπόμενες διαδικασίες, ενώ στόχος του Δήμου είναι η δημοπράτηση να ολοκληρωθεί τους επόμενους μήνες. Σημειώνεται ότι το έργο στο σύνολο του χρηματοδοτείται από την Περιφέρεια Αττικής. 

Αναφερόμενος στη σημασία που έχει η λήψη απόφασης για το Κολυμβητήριο και τα γήπεδα τένις, ο Δήμαρχος Σταύρος Κασιμάτης επισήμανε ότι: «Είμαι απόλυτα ικανοποιημένος που προωθείται η διαδικασία εκτέλεσης ενός φιλόδοξου αθλητικού έργου, το οποίο θα συμβάλλει στην βελτίωση της ποιότητας ζωής και της αθλητικής ανάπτυξης της πόλης μας.  Είναι ιδιαίτερα σημαντικό το γεγονός της έγκρισης μελέτης από το Δημοτικό Συμβούλιο, αφού δρομολογείται η δημιουργία σημαντικών εγκαταστάσεων, με κυριότερο το Κλειστό Κολυμβητήριο, που αποτελεί αίτημα των δημοτών και κεντρικό στόχο της δημοτικής αρχής».