Ο ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΣΙΜΑΤΗ

 

 

FRONT1

 

 

Γεννήθηκα και μεγάλωσα στην Τρίπολη Αρκαδίας και κατοικώ εδώ και τριάντα πέντε χρόνια με την οικογένεια μου στον Κορυδαλλό. Εργαζόμουν επί τριάντα οχτώ χρόνια στον ιδιωτικό τομέα και πριν λίγους μήνες συνταξιοδοτήθηκα.

 

Υπήρξα στέλεχος πωλήσεων διεθνών εταιριών(χωματουργικών και αγροτικών μηχανημάτων) και τα τελευταία δεκαπέντε χρόνια εργαζόμουν ως υπεύθυνος συντηρήσεων έργων μεγάλων κοινοπραξιών(ΑΚΤΩΡ Α.Ε, ΑΤΤΙΚΗ ΟΔΟΣ Α.Ε, ΑΤΤΙΚΕΣ ΔΙΑΔΡΟΜΕΣ Α.Ε, ΕΓΝΑΤΙΑ ΟΔΟΣ Α.Ε)

 

 

FRONT

 

 

Συμμετέχω στα κοινά του δήμου μας ως λαικό μέλος σε αρκετά Δ.Σ , Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, Δ.Η.Κ.Ε.Κ.Ο, Δ.Η.Κ.Ε.Κ. Προσφέρω ανιδιοτελώς εδώ και πέντε τετραετίες περίπου σαν ενεργό μέλος του Δ.Σ του νομικού προσώπου «ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ».

 

Είμαι Πρόεδρος και ιδρυτικό μέλος στο σωματείο: «Αθλητικός Όμιλος δήμου Κορυδαλλού»,   το μοναδικό αθλητικό σωματείο του δήμου μας που προάγει το άθλημα της χειροσφαίρισης(hand-ball). Συμμετέχουμε σε πρωταθλήματα όλων των κατηγοριών της ομοσπονδίας χειροσφαίρισης, σημειώνοντας σημαντικές πανελλήνιες διακρίσεις. Σαν επιπρόσθετο στοιχείο πρέπει να αναφερθεί η προσπάθεια του σωματείου για την ανάδειξη του taekwondo και του στίβου.

 

 

YESSNEW