Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ

ΓΙΑ ΤΟ ΝΕΟ LOCKDOWN

XOURSARXDDD

 

Σε δήλωση του για τη νέα δύσκολη περίοδο – Lockdown λόγω της πανδημίας ο Δήμαρχος Κορυδαλλού κ. Νίκος Χουρσαλάς, επεσήμανε:

«Άλλη μία δύσκολη περίοδος ξεκίνησε σήμερα για όλους μας!

Ανταποκρινόμενοι στις νέες ανάγκες:

- Ξεκίνησαν οι εργασίες απολύμανσης των κοινόχρηστων χώρων της πόλης μας στο πλαίσιο των ενεργειών του Δήμου για την προστασία της δημόσιας υγείας από την εξάπλωση του κορωνοϊού!

- Παραμένουμε δίπλα στην εκπαιδευτική κοινότητα και σε συνεργασία με τη διεύθυνση 2βάθμιας εκπαίδευσης φροντίζουμε για την κάλυψη των αναγκών υλικοτεχνικής υποδομής για τους μαθητές, ώστε να είναι δυνατή η εκπαίδευση χωρίς αποκλεισμούς και διακρίσεις για την εξ αποστάσεως εκπαίδευση.

- Ενισχύουμε το τηλεφωνικό μας κέντρο και ενημερώνουμε πως η τηλεφωνική γραμμή 210 4990500 βρίσκεται και πάλι στη διάθεση όλων των ευπαθών και πληττόμενων ομάδων πολιτών.

- Από τη Δευτέρα 09/11/2020 ξεκινά νέο πρόγραμμα σίτισης κατ' οίκον προκειμένου να αποφευχθούν οι μετακινήσεις και κανένας συμπολίτης μας να μη μείνει αβοήθητος.

- Όλοι μαζί με κυρίαρχο στοιχείο την ατομική ευθύνη και συλλογική συνείδηση μένουμε ασφαλείς με σκοπό την ταχύτερη επάνοδο στην κανονικότητα!»

 

ULTR