ΑΝΑΝΕΩΣΑΝ ΧΑΤΖΗΠΟΥΛΙΔΗΣ ΚΑΙ ΠΕΤΡΟΝΙΚΟΛΟΣ

ΣΤΟΝ ΑΣΤΕΡΑ ΧΑΪΔΑΡΙΟΥ

ARXGPP

 

 

Με σταθερούς ρυθμούς υλοποιείται το πλάνο “χτισίματος” του έμψυχου δυναμικού στον Αστέρα Χαϊδαρίου για την σεζόν 2022-2023, όπου η ομάδα θα λάβει μέρος στην διοργάνωση της Γ΄ ΕΠΣΑ.

Το βάρος των ιθυνόντων της ομάδας και ιδίως του προπονητή Χρήστου Γιώτη, έχει πέσει στο ήδη υπάρχον ρόστερ και αφορά εν προκειμένω την ανανέωση συνεργασιών, σε πρώτη φάση.

Σήμερα Κυριακή 31 Ιουλίου 2022, ο σύλλογος της πόλης μας, ανακοίνωσε την ανανέωση των συνεργασιών με τους Βασίλη Χατζηπουλίδη και Γιάννη Πετρονικολό, φτάνοντας έτσι συνολικά, τις δώδεκα (12) επεκτάσεις συμφωνιών, καθώς ήδη έχουν προηγηθεί αυτές των, Δημήτρη Παπαχαρίση, Ανδρέα Μανέντη, Θάνου Καραγεώργου, Βασίλη Καραγιάννη, Παναγιώτη Γκίλα, Μιχάλη Κιουρκτσή, Γρηγόρη Λέλη, Στράτου Μακρή, Γρηγόρη Μπούρα και Ανδρέα Κωστάκου.

 

 

 

MAKETJCB

 

 

 

 

Ο ΒΑΣΙΛΗΣ ΧΑΤΖΗΠΟΥΛΙΔΗΣ

 

Γεννημένος το 1988, ο Θεσσαλονικιός μέσος, Βασίλης Χατζηπουλίδης, έχει αγωνιστεί στην περιφέρεια της ιδιαίτερης πατρίδας του, με τον Ολ. Τερψιθέας και τον Αισχύλο για 6 χρόνια σε Α΄ και Β΄ ΕΠΣ Μακεδονίας, όπως επίσης με τους ΠΑΟ Διοικητηρίου και ΠΑΟΝΕ στην Δ΄ Εθνική.

Ένας σοβαρός τραυματισμός και κατ’ επέκταση η χειρουργική επέμβαση στον καρπό, τον αφήνει για μακρά περίοδο εκτός αγωνιστικής δράσης, και επανέρχεται στα ποδοσφαιρικά δρώμενα με την εγκατάσταση του στην Αττική, το 2016.

Την σεζόν 2016-2017 με το Δάσος Χαϊδαρίου στην Γ΄ ΕΠΣΑ καταγράφει 10 εμφανίσεις και την περίοδο 2017-2018 με την ίδια ομάδα στην ίδια κατηγορία, 16 συμμετοχές και ένα (1) γκολ.

Στο ξεκίνημα της αγωνιστικής χρονιάς 2018-2019 παίζει σε δύο ματς (2) με το Δάσος Χαϊδαρίου και στο υπόλοιπο της περιόδου φοράει 14 φορές την φανέλα του Λαρισαϊκού στην Γ΄ ΕΠΣΑ.

Ακολουθεί η μετακίνηση του στον Αστέρα Χαϊδαρίου, όπου την περίοδο 2019-2020 παίζει σε 8 αγώνες, την χρονιά της πανδημίας (2020-2021) έχει μία (1) συμμετοχή, ενώ την σεζόν που ολοκληρώθηκε (2021-2022) έπαιξε σε 8 ματς.

 

 

 

Ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΕΤΡΟΝΙΚΟΛΟΣ

 

Με καταγωγή από το ηρωϊκό Μεσολόγγι της Αιτωλοακαρνανίας ο 29χρονος Γιάννης Πετρονικολός, παίζει στην δεξιά πτέρυγα ως μπακ και χαφ.

Ο συμπολίτης μας ξεκίνησε πριν αρκετά χρόνια από τις ακαδημίες του Δάσους Χαϊδαρίου, για αρκετά χρόνια λόγω σπουδών και επαγγελματικών υποχρεώσεων απείχε από τον χώρο, και επέστρεψε πέρυσι το καλοκαίρι, όπου εντάχθηκε στον Αστέρα Χαϊδαρίου, καταγράφοντας με την φανέλα του στην Γ΄ ΕΠΣΑ την σεζόν 2021-2022, 5 συμμετοχές.

 

 

 

MAKETJCB