ΑΝΑΝΕΩΣΕ ΜΕ ΑΣΤΕΡΑ ΧΑΪΔΑΡΙΟΥ

Ο ΤΣΙΡΙΓΚΑΣ

 

 

Για 2η συνεχόμενη αγωνιστική περίοδο, θα αγωνίζεται με την φανέλα του Αστέρα Χαϊδαρίου στο πρωτάθλημα της Γ΄ ΕΠΣΑ, ο Γιώργος Τσιρίγκας. Ο 22χρονος εξτρέμ, συμφώνησε με την χαϊδαριώτικη ομάδα και παραμένει στο ρόστερ για την σεζόν 2023-2024, αποτελώντας την 17η επέκταση συνεργασίας του συλλόγου, καθώς έχουν προηγηθεί αυτές των, Νικολαϊδη, Παπαχαρίση, Μπεξή, Παπαγεωργίου, Ρίγκερ, Κουλιανού, Λαδά, Αναστασάτου, Γαλάνη, Γκίλα, Κωστάκου, Λέλη, Χάρμπα, Τζιμούλη, Καραγιαννίδη και Τσουμελέα. Επίσης, από τα τμήματα υποδομών του συλλόγου, έλαβαν μέρος στην προετοιμασία του ανδρικού τμήματος, καθ’ υπόδειξη του προπονητή Χρήστου Γιώτη, και θα ενισχύσουν την ομάδα τη νέα σεζόν οι, Βασίλης Γιαννούτσος, Θωμάς Γιώργης, Βασίλης Γκρίτζιος, Μπάμπης Δουδωνής, Πέτρος Ζωγόπουλος, Χάρης Μπιρμπίλης και Ιάσονας Χιωτάκης.

Ακόμη, στο πλαίσιο των μεταγραφών, ο σύλλογος ενισχύθηκε με τον Γιώργο Τριανταφυλλίδη από τον Ορφέα Αιγάλεω.

Ο Χαϊδαριώτης Γιώργος Τσιρίγκας, που έχει γεννηθεί το 2001 και αγωνίζεται ως εξτρέμ, έχει ξεκινήσει από τις ακαδημίες του Θριάμβου Χαϊδαρίου και αργότερα μετακινήθηκε σε αυτήν, της Κ18 του ΑΟ Χαϊδαρίου.

Μάλιστα την σεζόν 2018-2019 ο Τσιρίγκας κατέγραψε και συμμετοχή με το Χαϊδάρι στην Α΄ ΕΠΣΑ, ενώ την επόμενη αγωνιστική περίοδο 2019-2020, φόρεσε την φανέλα των Λύκων Χαϊδαρίου στην Β΄ κατηγορία της Αθήνας.

Την χρονιά του λοκ-ντάουν (2020-2021) ο νεαρός συμπολίτης μας έπαιξε σε πέντε (5) ματς του Διαγόρα Αιγάλεω στην Γ΄ ΕΠΣΑ, ενώ την σεζόν 2021-2022 με το αιγαλιώτικο σωματείο στην ίδια κατηγορία, κατέγραψε 14 εμφανίσεις και 3 γκολ.

Την αγωνιστική χρονιά 2022-2023 με τον Αστέρα Χαϊδαρίου ο Γιώργος Τσιρίγκας, έπαιξε σε 13 ματς πρωταθλήματος της Γ΄ κατηγορίας της Αθήνας.