…“ΒΟΜΒΑ” ΜΕ ΓΙΑΝΝΗ FLOREA

Ο ΑΣΤΕΡΑΣ ΧΑΪΔΑΡΙΟΥ!

 

 

…Κίνηση Ματ,… μεταγραφική «βόμβα», μπορούμε να χαρακτηρίσουμε όπως θέλουμε, την ένταξη του ποιοτικού επιθετικού Γιάννη FLOREA, στο έμψυχο δυναμικό του Αστέρα Χαϊδαρίου για την συνέχεια του πρωταθλήματος στον 2ο όμιλο της Γ΄ ΕΠΣΑ της σεζόν 2023-2024.

Μετά από μεγάλο χρονικό διάστημα διενεργειών και επαφών από την Πρόεδρο του συλλόγου κ. Νίκη Κυριαζοπούλου, χθες αργά το βράδυ της Πέμπτης 25 Ιανουαρίου 2024, ολοκληρώθηκε η μετακίνηση του εν λόγω σπουδαίου ποδοσφαιριστή, από την Ελλάς Ποντίων στον Αστέρα Χαϊδαρίου.

Ο χαρισματικός επιθετικός Γιάννης FLOREA, με σπουδαία ποδοσφαιρική διαδρομή, έχει γεννηθεί το 1998 και πρωτοπαρουσιάστηκε με την φανέλα της Χαλκηδόνας στην Α΄ Πειραιά την σεζόν 2016-2017 στην Α΄ Πειραιά, ενώ εκείνη την περίοδο την ολοκλήρωσε φορώντας την φανέλα της ιστορικής Δόξας Πειραιά.

Ακολούθησε ο Ήφαιστος στην Α΄ Πειραιά στο α΄ μισό της περιόδου 2017-2018, και συνέχισε για 1,5 χρόνο στην Σπίθα Νικαίας, όπου εκεί ο Γιάννης FLOREA, απέδειξε την εξαιρετική έφεση του στο σκοράρισμα (την σεζόν 2018-2019 είχε 20 γκολ σε 26 ματς πρωταθλήματος).

Στο επόμενο χρονικό διάστημα, ο Γιάννης FLOREA, συμμετείχε στο δίκτυο της FC Arsenal στην Ελλάδα, ενώ την σεζόν 2021-2022, φοράει διαδοχικά τις φανέλες, του ΑΟΚ Φαλήρου στον Πειραιά και του ΠΑΟΚ Μάνδρας στις διοργανώσεις της ΕΠΣΔΑ.

Την περασμένη αγωνιστική περίοδο, 2022-2023, εντάσσεται στο δυναμικό του ιστορικού Βύζαντα Μεγάρων, που έλαβε μέρος στο εθνικό πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής και τελειώνει την σεζόν, στο επίσης, ιστορικό σωματείο, του Μανδραϊκού.

Στο ξεκίνημα της φετινής σεζόν 2023-2024 έπαιξε με την Ελλάς Ποντίων στην Α΄ Πειραιά, και από χθες αργά το βράδυ της Πέμπτης 25 Ιανουαρίου 2024, είναι πλέον παίκτης του Αστέρα Χαϊδαρίου.

 

Η ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΑ ΔΗΛΩΣΗ ΤΗΣ ΝΙΚΗΣ ΚΥΡΙΑΖΟΠΟΥΛΟΥ

Η Πρόεδρος του Αστέρα Χαϊδαρίου, κ. Νίκη Κυριαζοπούλου, επεσήμανε τα εξής:

«Εκ μέρους του ΔΣ του Αστέρα Χαϊδαρίου και προσωπικά, θα ήθελα να ευχαριστήσω τον Πρόεδρο της ιστορικής Ελλάς Ποντίων, κ. Κώστα Φούντα, για το άριστο κλίμα επαφών και συνεργασίας σχετικά με την μετακίνηση του ποδοσφαιριστή Γιάννη – Παναγιώτη FLOREA, στην ομάδα μας. Η παρέμβαση του κ. Κώστα Φούντα ήταν καταλυτική. Τον ευχαριστώ ειλικρινά».