ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ Η ΔΙΚΗ…

 

 

ΠΡΟΣ ΤΙ ΧΕΙΡΟΠΕΔΕΣ;

 

 

 

 goneis arxiki

 

 

Την Παρασκευή 6 Μαΐου θα δικαστούν οι γονείς της μικρής Μαρίας, ενώ αφέθηκαν ελεύθεροι.


Συνεχώς υποστηρίζουν ότι το παιδί έμεινε για λίγη ώρα μόνο του και στη συνέχεια εξαφανίστηκε.
«Χάσαμε το παιδί μέσα σε δυο λεπτά μέσα στα μάτια μας και αμέσως σηκώσαμε όλο τον κόσμο για έρευνες. 200 άνθρωποι συμμετείχαμε στις έρευνες, τέσσερα σκυλιά, ενώ εγώ ο ίδιος πήγα αμέσως στην αστυνομία και δήλωσα εξαφάνιση», είπε ο πατέρας και υποστηρίζει τη γραμμή της οικογένειας ότι κάποιος άρπαξε το παιδί, αφού όπως είπε δεν μπορεί να περπάτησε τέσσερα χιλιόμετρα μόνο του.

 

Ο εισαγγελέας δεν αφήνει το παιδί να φύγει από το νοσοκομείο
Η εισαγγελέας πάντως δεν έχει δώσει  το πράσινο φως για να βγει το παιδί από το Αγία Σοφία αφού αναμένει να ολοκληρωθεί ο φάκελος με τις παιδοψυχιατρικές πραγματογνωμοσύνες αλλά και το πόρισμα του κοινωνικού λειτουργού.


ΑΠΕΙΛΕΙ ΜΕ ΜΗΝΥΣΕΙΣ
Οι γονείς ερωτήθηκαν επίμονα για το αν συμμετέχουν σε αποκρυφιστικές τελετές και το αρνήθηκαν κατηγορηματικά με τον πατέρα να λέει ότι «δεν έχω κατηγορηθεί ποτέ μου και για τίποτα θα κάνω μηνύσεις όπου πρέπει».

 


ΠΡΟΣ ΤΙ ΧΕΙΡΟΠΕΔΕΣ;
Προβληματισμό προκαλεί η εμφάνιση των γονέων συνεχώς με χειροπέδες στα δικαστήρια. Μπορεί να προβλέπεται από τους κανονισμούς της αστυνομίας αλλά είναι εικόνα που παραπέμπει σε μεγαλοεγκληματίες…

 

 

goneis 002

 

 

goneis 001

 

 

 

goneis 003