Το Χαϊδάρι καλεί

σε μαζική 48ωρη απεργία

τις επόμενες μέρες

 

 

xaidari

 

 

ΞΕΣΗΚΩΜΟΣ!

 

ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ ΜΑΖΙΚΑ, ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΑ, ΜΑΧΗΤΙΚΑ!

 

Χαϊδαριώτικε Λαέ,

Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ τρέμει τη λαϊκή οργή και αγανάκτηση. Ξεπερνάει πλέον κάθε όριο πολιτικής αθλιότητας. Μεθοδεύει την ψήφιση του αντιλαϊκού πακέτου Ασφαλιστικού -Φορολογικού και ό,τι επιπλέον έχει συμφωνήσει με το κουαρτέτο, αιφνιδιαστικά, την Παρασκευή και το Σάββατο.

Πρόκειται για ενέργεια απροκάλυπτου αυταρχισμού, εχθρότητας, απέναντι στο εργατικό - λαϊκό κίνημα ολόπλευρης στήριξης των μονοπωλιακών ομίλων. Αποδεικνύεται, για ακόμα μία φορά, ότι καμμιά Κυβέρνηση που υπηρετεί αυτό το σύστημα, όπως κι αν εμφανίζεται, δε δίνει φιλολαϊκή λύση στα προβλήματα του λαού. Αντίθετα, υλοποιεί αντιλαϊκές πολιτικές και καταφεύγει σε πράξεις που στόχο έχουν τη χειραγώγηση του λαού μας.

Αποδεικνύει επίσης ότι η ανάκαμψη, η ρύθμιση του χρέους, το νέο success story, του ΣΥΡΙΖΑ, κι όσα άλλα υπόσχεται η κυβέρνηση για να χρυσώσει το χάπι των αντιλαϊκών συμφωνιών που υπογράφει με τα κοράκια-θεσμούς, έχουν ως προϋπόθεση μόνο νέα βάρβαρα μέτρα για το λαό, χωρίς καμία ημερομηνία λήξης.

Είναι βαθιά γελασμένη η κυβέρνηση αν πιστεύει ότι με αιφνιδιασμούς θα αποφύγει τις λαϊκές αντιδράσεις ενάντια στα μέτρα-λαιμητόμο που προωθεί. Ο λαός έχει πείρα, από τη μέχρι τώρα πορεία τους, τη δίγλωσση ρητορική τους και τη δύναμη να ανατρέψει την αντιλαϊκή πολιτική. Αυτοί θα την πατήσουν!

Να σημάνει παλλαϊκός ξεσηκωμός!

Ο Δήμος Χαϊδαρίου καλεί τους εργαζόμενους, τους επαγγελματίες – αυτοαπασχολούμενους, τους νέους και τις νέες, τους συνταξιούχους, τις γυναίκες των λαϊκών οικογενειών να δώσουν αγωνιστική, περήφανη απάντηση, συμμετέχοντας μαζικά στις απεργιακές συγκεντρώσεις και διαδηλώσεις, βάζοντας στο στόχαστρο τους πραγματικούς ενόχους των λαϊκών προβλημάτων: Την ΕΕ, το ΔΝΤ, την ίδια την εξουσία του κεφαλαίου, τις κυβερνήσεις και τα κόμματα που τους υπηρετούν.

ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ 48ΩΡΗ ΑΠΕΡΓΙΑ!

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 6/5 ΣΤΙΣ 11:00 Π.Μ. ΣΤΗΝ ΟΜΟΝΟΙΑ

ΣΑΒΒΑΤΟ 7/5 ΣΤΙΣ 6:00 Μ.Μ. ΣΤΗΝ ΟΜΟΝΟΙΑ

ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΧΑΪΔΑΡΙΟΥ