ΜΥΣΤΗΡΙΟ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΕΡΧΟΜΕΝΗ

GIMA CAFFE!

 

 

 

Στο «μικροσκόπιο» της Ασφάλειας Αττικής βρίσκεται πλέον η υπόθεση με την έκρηξη που σημειώθηκε τα ξημερώματα του Σαββάτου στα κεντρικά γραφεία της GIMA CAFFE στο Χαϊδάρι, εταιρείας εμπορίας καφέ (ΜΕΣΟΓΕΙΑΚΟΣ ΚΑΦΕΣ). Η έκρηξη σημειώθηκε λίγο μετά τις 1.30 τη νύχτα και προκλήθηκαν μεγάλες ζημιές στα γραφεία που βρίσκονται επί της Λ. Αθηνών 267. Στο σημείο έφτασε σύντομα αστυνομική δύναμη. Ευτυχώς από την έκρηξη δεν σημειώθηκε κανείς τραυματισμός παρά μόνο υλικές ζημιές.
Άντρες του Τμήματος Εξουδετέρωσης Εκρηκτικών Μηχανισμών (ΤΕΕΜ), περισυνέλεξαν υπολείμματα του αυτοσχέδιου εκρηκτικού μηχανισμού, που χρησιμοποιήθηκε από τους άγνωστους μέχρι στιγμής δράστες και τα έστειλαν στα Εγκληματολογικά Εργαστήρια της ΕΛ.ΑΣ. για περαιτέρω εξέταση. Την έρευνα για το περιστατικό έχει αναλάβει η Ασφάλεια Αττικής που εξετάζει την πιθανότητα, το κίνητρο των δραστών να οφείλεται σε εκβιασμό από κυκλώματα της νύχτας που παρέχουν προστασία και λυμαίνονται την περιοχή.
Η GIMA CAFFE (ΜΕΣΟΓΕΙΑΚΟΣ ΚΑΦΕΣ), είναι μία νέα σχετικά εταιρεία που δραστηριοποιείται στον χώρο του εσπρέσο καφέ στην χώρα μας τους τελευταίους μήνες και μέσα σε αυτό το λίγο χρονικό διάστημα είχε κάνει αισθητή την παρουσία της μπαίνοντας συνεχώς σε καινούργια σημεία λιανικής πώλησης, στοιχείο που αποδεικνύει ότι είναι ανερχόμενη δύναμη.
Η GIMA CAFFE, μία σύγχρονη εταιρεία, με ανεπτυγμένο τον τομέα εταιρικής κοινωνικής ευθύνης, έχει άρρηκτους δεσμούς και με την πόλη μας το Χαϊδάρι, καθώς είναι ο χορηγός του Θριάμβου Χαϊδαρίου, ενώ παράλληλα είναι ο μεγάλος χορηγός της ΠΑΕ ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ, ερασιτεχνικών τμημάτων του ΑΟ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ, καθώς και περήφανος χορηγός της μη κερδοσκοπικής οργάνωσης «ΤΟ ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ»!