ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΠΛΑΝΑ ΣΤΟΝ ΑΣΤΕΡΑ ΧΑΪΔΑΡΙΟΥ!

 

 

 

Με τα μούτρα στην δουλειά έχουν πέσει στον Αστέρα Χαϊδαρίου! Ο πρόεδρος Γιάννης Αρβανίτης (φώτο) και οι συνεργάτες του στην διοίκηση, όπως και ο Τεχνικός Διευθυντής κ. Μάξιμος Κατικαρίδης, έχουν συνεχείς συναντήσεις σχετικά με αποφάσεις και προγραμματισμό για όλα τα τμήματα.
Το πρωτάθλημα της Β΄ Αθήνας ολοκληρώθηκε πριν από λίγες μέρες, όπου ο Ακάδημος αποχαιρέτησε την κατηγορία και πλέον επανέρχεται ως Αστέρας Χαϊδαρίου στην Γ΄ ΕΠΣΑ με έδρα την πόλη μας. Ο Αρβανίτης και τα μέλη του ΔΣ ετοιμάζουν τον νέο Αστέρα Χαϊδαρίου με σκοπό να παρουσιάσουν ένα νεανικό σύνολο την επόμενη αγωνιστική περίοδο 2016-2017.
Προγραμματισμός γίνεται και για όλα τα τμήματα υποδομών, εκεί όπου ο Αστέρας Χαϊδαρίου, ρίχνει όλο το βάρος του. Στην ομάδα υπάρχουν ακόμη προπονήσεις και αγωνιστικές υποχρεώσεις των υποδομών σε τουρνουά, ενώ όλοι ετοιμάζονται για την σπουδαία συμμετοχή της ομάδας στην διοργάνωση των Γαργαλιάνων Μεσσηνίας, από 24 έως 26 Ιουνίου, όπου η παρουσία των ακαδημιών του Αστέρα θα είναι πολυπρόσωπη. Επίσης ο προγραμματισμός αφορά και την συμμετοχή πλέον των τμημάτων των υποδομών του Αστέρα στα επίσημα πρωταθλήματα της ΕΠΣΑ.