ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΚΑΙ ΤΟΡΟΣΙΑΔΗΣ ΣΤΟΝ ΑΣΤΕΡΑ ΧΑΪΔΑΡΙΟΥ!

 

 

 

Δύο σημαντικές προσθήκες στο ρόστερ του Αστέρα Χαϊδαρίου λίγο πριν την επίσημη έναρξη του πρωταθλήματος της Γ΄ ΕΠΣΑ. Η διοίκηση του χαϊδαριώτικου σωματείου ανακοίνωσε την απόκτηση του τερματοφύλακα Χρήστου Κωνσταντίνου (φώτο) και του μεσοεπιθετικού Κώστα Τοροσιάδη, οι οποίοι ήδη έχουν τεθεί στην διάθεση του προπονητή Βασίλη Τσιάκαλου, ενώ και τα δελτία τους εκδόθηκαν το πρωί της Παρασκευής 30 Σεπτεμβρίου.
Ο Χρήστος Κωνσταντίνου τα τελευταία 4 χρόνια ήταν ο βασικός πορτιέρο του Ορφέα Αιγάλεω, ενώ παλαιότερα έχει αγωνιστεί και στον Πλάτωνα. Την σεζόν που ολοκληρώθηκε (2015 – 2016) ο Κωνσταντίνου έπαιξε σε 22 αγώνες, την περίοδο 2014-2015 σε 17 αγώνες, την σεζόν 2013-2014 σε 24 παιχνίδια, ενώ το 2012-2013 είχε 25 συμμετοχές.
Ο 24χρονος Κώστας Τοροσιάδης, τα τελευταία 4 χρόνια ανήκε στον Θρίαμβο Αθηνών, όπου είχε αρκετές συμμετοχές τόσο στην Α΄ όσο και στην Β΄ ΕΠΣΑ.
Να σημειώσουμε ότι ήδη έχουν αποκτηθεί οι Γιώργος Τσόπας από Διαγόρα Αιγάλεω, Αλέξανδρος Μπαλιλάϊ από Λέοντες Καμινίων, Γιάννης Παναγιωτακόπουλος από Θύελλα Μοσχάτου, Σπύρος Διαμάντης από Κολωνό, Γιώργος Καλογερόπουλος (από Π. Φάληρο), Καρέν Τονικιάν (ΑΕ Αιγάλεω), Σπύρος Αρεγκάχεγκν – Παπαδέλλης (ακαδημίες Γαλατσίου), Σπύρος Γιαννέλος, Βασίλης Παπαδημητρακάκης, Κώστα Τσουκανάς (από Ηρακλή Πετρούπολης), Βασίλης Μόσχου (από Διαγόρα Αιγάλεω), Θοδωρής Δήμας, Γιώργος Καουκάκης (από Δάσος Χαϊδαρίου).