ΟΡΓΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΜΟ ΓΚΛΕΖΑΚΟΥ

 

ΣΤΟΝ ΑΣΤΕΡΑ ΧΑΪΔΑΡΙΟΥ

 

 

 

Οργή και αγανάκτηση επικρατεί στις τάξεις του Αστέρα Χαϊδαρίου για τον σοβαρό τραυματισμό του 13χρονου παίκτη της ομάδας Παύλου Γκλεζάκου στο χθεσινό εκτός έδρας παιχνίδι της ομάδας με τον Κεραυνό Πετρούπολης στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής του Παιδικού πρωταθλήματος της ΕΠΣΑ. Οι ιθύνοντες της ομάδας είναι πυρ και μανία με τον διαιτητή Κωστούλα, ο οποίος όπως αναφέρουν ανέχτηκε το υπερβολικά σκληρό και αντιαθλητικό παιχνίδι της γηπεδούχου ομάδας, με αποκορύφωμα την φάση του τραυματισμού του Γκλεζάκου, ο οποίος όντας πεσμένος, δέχθηκε τάκλιν στο απλωμένο χέρι του και υπέστη κάταγμα στο αριστερό άνω άκρο, γεγονός που θα τον αφήσει εκτός υποχρεώσεων τουλάχιστον για ένα μήνα. Ο παίκτης αμέσως μετά την φάση του τραυματισμού μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο ΠΑΙΔΩΝ όπου και του τοποθετήθηκε γύψος στο αριστερό χέρι. Ο 13χρονος Παύλος Γκλεζάκος είναι μαθητής της 2ης τάξης του 4ου Γυμνασίου Χαϊδαρίου.
«Δεν μπαίνουμε στην διαδικασία για να ασχοληθούμε με τα σκορ και τα αποτελέσματα. Δεν λειτουργούμε ακαδημίες για να κάνουμε ποδοσφαιριστές – μαχητές, αλλά για να περάσουν καλά τα παιδιά μας και απλά να μάθουν τα μυστικά του αθλήματος. Ας χάσουμε όλα τα παιχνίδια, ειλικρινά δεν μας πειράζει και αυτό το έχουμε μεταδώσει και στα παιδιά των ακαδημιών μας, αλλά επιτρέψτε μου να εκφράσω την οργή μου για τον εν λόγω διαιτητή κ. Κωστούλα, ο οποίος ήταν απαράδεκτος, καθώς δεν κράτησε ήρεμο τον αγώνα μεταξύ παιδιών, όπου οι γηπεδούχοι έπαιξαν σκληρά, και δεν γνωρίζω αν έχει τα προσόντα για να ανταποκριθεί σε τέτοιες απαιτήσεις. Ίσως σε αγώνα ανδρικού πρωταθλήματος να μπορεί, αλλά για αγώνες ακαδημιών έχω από χθες πολλές αμφιβολίες», τόνισε με καυστικό ύφος ο Πρόεδρος του Αστέρα κ. Γιάννης Αρβανίτης, ο οποίος ήταν παρόν στον αγώνα.
Όσο αφορά το ανδρικό τμήμα του ΑΣΤΕΡΑ ΧΑΪΔΑΡΙΟΥ, η ομάδα της πόλης μας ηττήθηκε με το βαρύ 4-0 στον χθεσινό εκτός έδρας αγώνα με τον ισχυρό Υμηττό για την 2η αγωνιστική του 4ου ομίλου της Γ΄ ΕΠΣΑ. Η ομάδα της πόλης μας αντιστάθηκε στο πρώτο ημίχρονο, όπου βρέθηκε να χάνει με 1-0, ενώ στην επανάληψη δέχθηκε άλλα τρία τέρματα (4-0).
ΑΣΤΕΡΑΣ: Σάμιος, Καουκάκης, Ναλμπάντης, Χαραλάμπους (72΄ Μόσχου), Καλογερόπουλος, Σπυρόπουλος (46΄ Παπαδημητρακάκης), Τρέκο, Τσόπας, Τοροσιάδης, Ράπτης, Τσουκανάς (46΄ Δήμας).