ΜΥΔΡΑΛΙΟ… ΟΠΩΣ ΛΕΜΕ ΑΣΤΕΡΑΣ ΧΑΪΔΑΡΙΟΥ!

 

 

 

…Χορταστικό το σημερινό πρωϊνό (Κυριακή 11 το πρωί στο ΤΑΚΗΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΙΔΗΣ στο Χαϊδάρι) για την ομάδα του Αστέρα Χαϊδαρίου, η οποία στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής του 4ου ομίλου της Γ΄ ΕΠΣΑ, είχε εύκολο έργο απέναντι στον αδύναμο Αίαντα Αθηνών και τον «φιλοδώρησε» με 8 γκολ (8-0).
Πραγματικό μυδράλιο (μυδράλιο ή, μυδραλιοβόλο / γαλλικά mitreilleuse: όπλο με πολλαπλές κάνες, σε αντίθεση προς το πολυβόλο το οποίο είναι μονόκαννο) το σύνολο του Βασίλη Τσιάκαλου πήρε πολύ εύκολα το νικηφόρο αποτέλεσμα.
Καρέ τερμάτων σημείωσε ο Τοροσιάδης (5', 27', 53', 80'), δύο γκολ πέτυχε ο Ράπτης (23', 42') και από ένα οι Ρουμελιώτης (73'), Τρέκο (87'), ενώ ο τελευταίος είχε δοκάρι στο 67'.
ΑΣΤΕΡΑΣ ΧΑΪΔΑΡΙΟΥ: Σάμιος, Μπόσγας (63' Γκαλμπάκης), Ναλμπάντης Στέλ. (58' Αντωνίου), Χαραλάμπους, Νάος (68' Ρουμελιώτης), Σπυρόπουλος, Τοροσιάδης, Φλώρος, Δήμας, Ράπτης, Τρέκο.
 Αύριο Δευτέρα αναλυτικό φωτορεπορτάζ από την μεγάλη γιορτή του Αστέρα Χαϊδαρίου, που έγινε χθες Σάββατο 19 Νοεμβρίου στο αμφιθέατρο του Δημοτικού Μεγάρου Χαϊδαρίου, καθώς και αποκλειστικές εικόνες από το γεύμα που παρέθεσε η διοίκηση στην Δημοτική Αρχή, τους χορηγούς, την τεχνική ηγεσία και τους επίσημους καλεσμένους της στο μουσικό μεζεδοπωλείο «ΤΟ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ»!