ΦΑΝΤΑΣΜΑΓΟΡΙΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ

 

ΑΣΤΕΡΑ ΧΑΪΔΑΡΙΟΥ!

 

AEK asteras 

 

Ήταν μία εκδήλωση που καθήλωσε την λαοθάλασσα κόσμου που συνέρευσε στο αμφιθέατρο του Δημοτικού Μεγάρου Χαϊδαρίου το απόγευμα του περασμένου Σαββάτου 19 Νοεμβρίου. Ήταν μια βραδιά Αστέρα(ων), ένα γεγονός, που σίγουρα δεν θα ξεχαστεί εύκολα, καθώς για τέτοιου είδους εκδηλώσεις, ανέβασε το επίπεδο τόσο ψηλά, που θα το… ζήλευαν (επιτρέψετε μας) ακόμη και επαγγελματίες διοργανωτές κορυφαίων event!
Η εκδήλωση του Αστέρα Χαϊδαρίου – προς τιμήν των ποδοσφαιριστών όλων των τμημάτων της - πέρα από φαντασμαγορική, είχε και πλούσια θεματολογία, η οποία δεν ήταν για το θεαθήναι! Το σίγουρο είναι ότι όλοι οι φίλοι, τα μέλη, οι αθλητές, οι χαϊδαριώτες συμπολίτες μας και οι καλεσμένοι του Αστέρα Χαϊδαρίου, έφυγαν ενθουσιασμένοι στο τέλος της βραδιάς!
Πριν προχωρήσουμε το άρθρο, να σημειώσουμε ότι τα μέλη του Αστέρα Χαϊδαρίου, γονείς αθλητών του σωματείου, έκαναν περίφημη δουλειά, ενώ ιδιαίτερη μνεία πρέπει να γίνει στο Θέμι Τσιτσάνη, τον συμπολίτη μας και από τους κορυφαίους επαγγελματίες στο είδος του στην Ελλάδα και όχι μόνο, για όλη την οπτικοακουστική δουλειά και τα σπέσιαλ εφέ, όπως και στον παρουσιαστή της εκδήλωσης, τον Νίκο Αγγελούδη.
Για να περάσουμε και στην… εθιμοτυπία του ρεπορτάζ, η μεγάλη έκπληξη της εκδήλωσης (μας συνηθίζει σε αυτά ο Αστέρας) ήταν η βράβευση του Στέλιου Γιαννακόπουλου, μέλους της χρυσής Εθνικής Ελλάδας του 2004 με την επιβλητική πορεία σε Ολυμπιακό, Μπόλτον, Εθνικό Αστέρα, Πανηλειακό, Λάρισα.
Να επισημάνουμε ότι στην περσινή χειμερινή εκδήλωση ο Αστέρας είχε βραβεύσει τον Βασίλη Λάκη και το καλοκαίρι που πέρασε τον Μιχάλη Καψή.
Επίσης, ο Αστέρας Χαϊδαρίου, επίσημο μέλος πια των Αθηναϊκών πρωταθλημάτων, δεν ξέχασε σε αυτή την αρχή της πορείας του, να τιμήσει έναν ΤΕΡΑΣΤΙΟ του Αθηναϊκού ποδοσφαίρου και πιο συγκεκριμένα τον αειθαλή δημοσιογράφο και υπεύθυνο της στήλης των αθηναϊκών πρωταθλημάτων στην καθημερινή ιστορική εφημερίδα «ΦΩΣ», κ. Γιώργο Ζουρίδη. Ο Γενάρχης των αθηναϊκών πρωταθλημάτων δεν μπόρεσε να βρεθεί στην εκδήλωση λόγω φόρτου εργασίας (εκείνη την ώρα του Σαββάτου ετοίμαζε την στήλη του για την επόμενη μέρα), αλλά δύο μέρες πιο πριν (Πέμπτη) ο Πρόεδρος του Αστέρα κ. Γιάννης Αρβανίτης και ο Αντιπρόεδρος κ. Δημήτρης Περιβολαράκης, επισκέφθηκαν τον Γιώργο Ζουρίδη στα γραφεία του «ΦΩΤΟΣ», όπου του απένειμαν την αναμνηστική – τιμητική πλακέτα του συλλόγου για την προσφορά του στο αθηναϊκό ποδόσφαιρο. Η βράβευση είχε καλυφθεί ηλεκτρονικά και στην εκδήλωση προβλήθηκε σε ειδικό αφιέρωμα, όπου θυμήθηκαν οι παλιοί και έμαθαν οι νέοι, ενώ ο Γιώργος Ζουρίδης σε αυτό το μαγνητοσκοπημένο υλικό απηύθυνε τις ευχαριστίες του και τις ευχές του προς τον σύλλογο.
Οι βραβεύσεις συνεχίστηκαν με ένα ιδιαίτερο μέλος της μεγάλης ποδοσφαιρικής της πόλης μας, καθώς το ΔΣ του Αστέρα Χαϊδαρίου, τίμησε τον Χρήστο Μπενέκο, βετεράνο ποδοσφαιριστή του ΑΟ Χαϊδαρίου με ρεκόρ συμμετοχών στο ιστορικό σωματείο του Δήμου μας.
Και επειδή η βραδιά είχε πολύ… δημοσιογραφία, μία ακόμη έκπληξη αποτέλεσε η παρουσία των γνωστών δημοσιογράφων και βασικών παρουσιαστών της πανελλήνιας και μακροχρόνιας εκπομπής «ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΚΥΡΙΑΚΗ», κ.κ. Βασίλη Μπακόπουλου, Πέτρου Μαυρογιαννίδη. Οι δύο δημοσιογράφοι, οι οποίοι έδωσαν τον δικό τους τόνο και το δικό τους χρώμα με τις ομιλίες τους, δήλωσαν καταγοητευμένοι από την έλευση του κόσμου, από την οργάνωση και το εύρος αυτής της εκδήλωσης.
Όλες οι παραπάνω ενότητες γινόντουσαν με την προβολή ειδικών βίντεο στην μεγάλη οθόνη που είχε στηθεί, όπως επίσης «παίχθηκαν» και βίντεο με την μέχρι τώρα πορεία του Αστέρα, τις δράσεις του και το αποτύπωμα που έχει αφήσει! Ειδική ενότητα υπήρχε, με προβολή βίντεο και παρουσίαση, για την γυναικεία ομάδα ποδοσφαίρου που λειτουργεί ο Αστέρας Χαϊδαρίου και πρόκειται για μια ακόμη πρωτοποριακή κίνηση των ιθυνόντων της ομάδας.
Όσο αφορά, άλλους χαιρετισμούς, τον λόγο πρώτος πήρε ο Δήμαρχος και πρώτος πολίτης του Χαϊδαρίου κ. Μιχάλης Σελέκος, ενώ ακολούθησαν ο Αντιπρόεδρος της ΕΠΣΑ κ. Άγγελος Νικόπουλος, ο Γενικός Γραμματέας του ΠΣΑΠ (Πανελλήνιος Σύλλογος Αμειβομένων Ποδοσφαιριστών) κ. Κώστας Πούλιος και ο προπονητής της Εθνικής Ομάδας Ποδοσφαίρου Γυναικών – Νεανίδων – Κορασίδων κ. Αντώνης Πριόνας.
Πέρα από τις βραβεύσεις, είχαμε και κληρώσεις με δώρα για τους αθλητές της ομάδας, δώρα τα οποία προσέφεραν οι χορηγοί του σωματείου, το ΤΡΑΚ καφέ, η αθλητική εταιρεία ένδυσης GIVOVA ΣΠΗΛΙΟΣ και το κομμωτήριο MEN ONLY. Να σημειωθεί ότι ειδικό πακέτο προσφοράς ανακοινώθηκε και από την επιστημονική συνεργάτιδα (διαιτολόγο – διατροφολόγο) του συλλόγου κ. Μυρτώ Μυλωνά.
Στην εκδήλωση παρέστησαν, ο Δήμαρχος Χαϊδαρίου κ. Μιχάλης Σελέκος, ο Αντιπρόεδρος της ΕΠΣΑ κ. Άγγελος Νικόπουλος, ο Αντιδήμαρχος Οικονομικών κ. Παναγιώτης Μοσχονάς, ο Αντιδήμαρχος Τεχνικών Έργων κ. Κώστας Βορρέας, ο Αντιδήμαρχος Περιβάλλοντος κ. Μόσχος Χουδελούδης, ο Δημοτικός Σύμβουλος και Επικεφαλής του συνδυασμού «Πάμε να ενώσουμε το Χαϊδάρι» κ. Ανδρέας Μποζίκας, ο Δημοτικός Σύμβουλος και Επικεφαλής του συνδυασμού «Πολίτες σε Δράση» κ. Θεόδωρος Σπηλιόπουλος, ο Δημοτικός Σύμβουλος και Επικεφαλής του συνδυασμού «Μαζί για το Χαϊδάρι» κ. Κώστας Φουρλής, ο Επικεφαλής του συνδυασμού «ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ» και πρώην Αντιδήμαρχος κ. Απόστολος Θεοφίλης, ο Δημοτικός Σύμβουλος Αιγάλεω κ. Παναγιώτης Μανδραφλής, ο Δημοτικός Σύμβουλος Αγίας Βαρβάρας κ. Μιχάλης Γιάγκας, ο Πρόεδρος του ΠΣΑΠ κ. Παναγιώτης Κόρμπος, ο Γενικός Γραμματέας του ΠΣΑΠ κ. Κώστας Πούλιος, ο προπονητής της Εθνικής ομάδας Γυναικών κ. Αντώνης Πριόνας, αντιπροσωπεία της ΑΕ Χαϊδαρίου (κολύμβηση) με επικεφαλής τον Θεόδωρο Μπίρμπα, ο Πρόεδρος της ομάδας Rugby ΑΣ ΙΠΠΟΚΡΑΤΗΣ Χαϊδαρίου, κ. Ιπποκράτης Δρακουλάκης και ο Γενικός Γραμματέας της ΑΕ Νίκαιας κ. Γρηγόρης Σπήλιος.
Τέλος, την κεντρική ομιλία και τον χαιρετισμό εκ μέρους του ΔΣ του συλλόγου, απηύθυνε ο Αντιπρόεδρος της ομάδας κ. Δημήτρης Περιβολαράκης (θα παρατεθεί σε επόμενο άρθρο μας).
Βέβαια, ολοκληρώνοντας, να σημειώσουμε ότι πέρα από τις βραβεύσεις, τις ομιλίες, τους επισήμους, κτλ., το συγκλονιστικό στοιχείο ήταν η αθρόα προσέλευση κόσμου, ένα μικρό δείγμα του ότι ο Αστέρας Χαϊδαρίου έχει μπει για τα καλά στην ζωή της πόλης μας και αυτό τουλάχιστον το αναγνωρίζει ο απλός πολίτης του Χαϊδαρίου.

 

 AEK79

 

AEK1

 

AEK2

 

AEK5

 

AEK7

 

AEK10

 

AEK11

 

AEK12

 

AEK13

 

AEK14

 

AEK15

 

AEK16

 

AEK17

 

AEK18

 

AEK21

 

AEK22

 

AEK23

 

AEK24

 

AEK25

 

 AEK26

 

AEK27

 

AEK28

 

AEK29

 

AEK30

 

AEK31

 

AEK32

 

AEK33

 

AEK34

 

AEK35

 

AEK19

 

AEK36

 

 AEK37

 

AEK38

 

AEK39

 

AEK41

 

AEK42

 

AEK43

 

AEK44

 

AEK45

 

AEK46

 

AEK47

 

AEK48

 

AEK20

 

AEK49

 

AEK50

 

 AEK51

 

AEK52

 

AEK53

 

AEK54

 

AEK55

 

AEK56

 

AEK57

 

AEK58

 

AEK59

 

AEK60

 

 AEK61

 

AEK62

 

AEK63

 

AEK64

 

AEK65

 

AEK66

 

AEK67

 

AEK68

 

AEK69

 

AEK71

 

 AEK72

 

AEK74

 

AEK75

 

AEK76

 

AEK77

 

AEK78

 

AEK79

 

AEK asteras