ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΔΕΔΗΕ ΚΑΙ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΗΛΕΚΤΡΙΚΟΥ ΣΤΟ ΧΑΪΔΑΡΙ

 

 

 

Για το πρωί της Τρίτης 9 Μαϊου από τις 8 π.μ. έχει προγραμματίσει η ΔΕΔΗΕ εργασίες για την ενίσχυση του δικτύου χαμηλής τάσης στο Χαϊδάρι. Πιο συγκεκριμένα και έπειτα από μελέτη της αρμόδιας υπηρεσίας της Δημόσιας Επιχείρησης Ηλεκτρισμού, έχει αποφασιστεί να γίνουν εργασίες για την περαιτέρω ενίσχυση και εκσυγχρονισμό του δικτύου στις οδούς Καραολή Δημητρίου, Χρ. Περραιβού, Κουμουνδούρου και Υψηλάντου.
Το συνεργείο του Υπεργολάβου, που έχει αναλάβει το έργο (ΤΟΞΟΤΗΣ Α.Ε. / συμφερόντων Καλογρίτσα), θα αλλάξει τα σύρματα (γυμνοί αγωγοί) στις κολώνες της ΔΕΗ και θα τις αντικαταστήσει με συνεστραμμένο καλώδιο (4Χ120 και 25 αλουμίνιο), το οποίο είναι μονωμένο και αντέχει περισσότερο σε δύσκολες καιρικές συνθήκες, αλλά και σε χρονική διάρκεια ζωής. Αυτή η αντικατάσταση, όπως και σε όλη την Ελλάδα εδώ και πολλά χρόνια, γίνεται από την ΔΕΔΗΕ για προληπτικούς λόγους και προκειμένου να εκσυγχρονιστεί όλο το δίκτυο χαμηλής τάσης. Επίσης στους συγκεκριμένους δρόμους το συνεργείο θα προχωρήσει και σε αναγκαία αντικατάσταση στύλων.
Τις ώρες των εργασιών θα υπάρξουν διακοπές ηλεκτροδότησης, όπου συνδέονται γραμμές και οι εργασίες θα ολοκληρωθούν μέσα σε μία μέρα, από τις 8 το πρωί έως τις 3 το μεσημέρι.