Ο ΑΣΤΕΡΑΣ ΧΑΪΔΑΡΙΟΥ ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΤΗΝ «ΓΕΦΥΡΑ ΖΩΗΣ»!

 

 

 

Ο Αστέρας Χαϊδαρίου, η ποδοσφαιρική ομάδα της πόλης μας και από τα πιο οργανωμένα σωματεία του Χαϊδαρίου, συμμετέχει και στηρίζει ουσιαστικές δράσεις, με γνώμονα το καλό του κοινωνικού ιστού. Μέσα σε αυτό το πλαίσιο ο Αστέρας Χαϊδαρίου συμμετέχει και στηρίζει την «ΓΕΦΥΡΑ ΖΩΗΣ» στην διαδραστική εκδήλωση, που διοργανώνει στις 19 και 20 Μαϊου.
Πιο συγκεκριμένα η ανακοίνωση του ΑΣΤΕΡΑ ΧΑΪΔΑΡΙΟΥ αναφέρει: «H Γέφυρα Ζωής, σας προσκαλεί σε ένα δια δραστικό 2ημερο χαράς και δημιουργίας την Παρασκευή 19 & Σάββατο 20 Μάιου & Ώρες 10: 00 – 20:00 στην πλατεία του Δημαρχείου Χαϊδαρίου, για να κατασκευάσουμε το μεγαλύτερο μαξιλάρι του κόσμου. Το μαξιλάρι αυτό θα ζωγραφιστεί εξ’ ολοκλήρου από παιδιά από Σχολεία, από φορείς, από εθνικοτοπικούς συλλόγους, καθώς από παιδιά από Ειδικά σχολεία. Τα παιδιά, αφού θα ζωγραφίζουν ένα κομμάτι του μαξιλαριού θα το γεμίζουν και στην συνέχεια θα παίρνουν μαζί τους ένα μικρό μαξιλάρι ως ενθύμιο, διακοσμημένο από τα παιδιά της Γέφυρας Ζωής. Έτσι τα παιδιά θα έρθουν σε επαφή με την «διαφορετικότητα», θα βάλουν κι αυτά το λιθαράκι τους στο μηδενισμό των διακρίσεων και θα συμβάλουν στην συνύπαρξη όλων των κοινωνικών ομάδων. Γωνίες δημιουργικής απασχόλησης σε συνδυασμό με τα τραγούδια και τα διαφορά event, θα δίνουν μια ξεχωριστή νότα και θα γεμίζουν τις ψυχές των παιδιών με χαρά και χαμόγελα. Τα παιδιά θα ζωγραφίσουν και παίζοντας θα γεμίσουν το μεγαλύτερο μαξιλάρι του κόσμου διαστάσεων 60 τ.μ.
Ο Αστέρας Χαϊδαρίου δεν θα μπορούσε να λείπει από μια εκδήλωση σαν και αυτή που κέντρο της είναι τα παιδιά. Σκοπός της Δράσης αυτής είναι η εξωτερίκευση του πλούσιου ψυχικού κόσμου των παιδιών της Γέφυρας Ζωής, που μαζί με τα αλλά παιδιά και τους γονείς τους για να μπορέσουν να συνειδητοποιήσουν τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν στην καθημερινότητα τους, αλλά κυρίως την ανιδιοτελή προσφορά ενός διήμερου χαράς και παιχνιδιού σε αυτά τα παιδιά, που τόσο πολύ έχουν ανάγκη τη στήριξη, την αγάπη και τη φροντίδα μας.
Η παρουσία της ακαδημίας μας στην εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 20 Μαϊου στις 5:00μ.μ. Παρακαλούνται όλοι οι αθλητές και οι αθλήτριες μας να ενημερώσουν τους προπονητές τους το αργότερο μέχρι τις 15 Μαΐου για την συμμετοχή τους. Η συγκέντρωση μας θα γίνει στις 4:50μ.μ στη είσοδο του δημαρχείου επί της οδού Σ. Καραϊσκάκη. Θα είναι μεγάλη μας χαρά η παρουσία όλων των αθλητών της ακαδημίας μας».
Με εκτίμηση το Δ.Σ ΑΣΤΕΡΑ ΧΑΪΔΑΡΙΟΥ