ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΣΤΑ ΜΕΤΟΠΙΣΘΕΝ

ΜΕ ΚΟΥΝΤΟΥΡΙΩΤΗ Ο ΑΣΤΕΡΑΣ ΧΑΪΔΑΡΙΟΥ

EFIMAS

 

 

Μία ακόμη σημαντική προσθήκη για τον Αστέρα Χαϊδαρίου ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου 2020-2021, όπου η ομάδα της πόλης μας θα λάβει μέρος στο πρωτάθλημα της Γ΄ ΕΠΣΑ.

Πιο συγκεκριμένα, έπειτα από προσωπικές ενέργειες του Τεχνικού Διευθυντή και προπονητή του ανδρικού τμήματος, Χρήστου Γιώτη, την φανέλα της ομάδας θα φορέσει ο πολύπειρος Άλκης Κουντουριώτης.

Μεταγραφή, που προσδίδει, ποιότητα και εμπειρία, ειδικά στα μετόπισθεν της ομάδας, καθώς ο 35χρονος παίκτης, έχει πολλές παραστάσεις από κορυφαία εθνικά πρωταθλήματα.

Η προσθήκη του Άλκη Κουντουριώτη είναι 3η σε αυτή την μεταγραφική περίοδο για τον Αστέρα Χαϊδαρίου, καθώς ήδη έχουν αποκτηθεί ο 33χρονος πορτιέρο Χάρης Σταυρίδης και ο 31χρονος Βασίλης Στάθης, προερχόμενοι από την ΑΕ Δάσος – Δάφνη Χαϊδαρίου.

Ο Άλκης Κουντουριώτης, που έχει γεννηθεί το 1985 και αγωνίζεται ως στόπερ, έχει ξεκινήσει από τον ιστορικό Πανθησειακό και ως ξεχωριστό ταλέντο μετεγγράφηκε σε νεαρή ηλικία στον Απόλλωνα Αθηνών.

Ακολούθησε η μεταγραφή του στην Καλλιθέα της Α΄ Εθνικής το 2004 και ακολούθως η επιστροφή του στον Απόλλων Αθηνών.

Την σεζόν 2007-2008 συνεχίζει την καριέρα του στην Αναγέννηση Καρδίτσας, με την οποία κερδίζει την άνοδο από την Γ΄ στην Β΄ Εθνική.

Δυστυχώς, εκείνο το καλοκαίρι, έχει ένα σοβαρό τροχαίο ατύχημα, που τον κρατάει εκτός ενεργούς δράσης για ενάμισι (1,5) χρόνο.

Μετά από αυτή την περιπέτεια, ο Άλκης Κουντουριώτης επιστρέφει στα γήπεδα, φορώντας την φανέλα του Μοσχάτου στην Δ΄ Εθνική, των Πετραλώνων στην Α΄ Αθήνας, του Π. Φαλήρου στην Α΄ Αθήνας, για τρεις συνεχείς περιόδους (από το 2015 έως το 2018) αγωνίζεται με τον Φοίνικα Αγ. Σοφίας στην Β΄ Πειραιά, ενώ τελευταία του ομάδα ήταν ο Πανιώνιος Κερατσινίου στην Β΄ Πειραιά.

Στην κεντρική φώτο, αριστερά ο Άλκης Κουντουριώτης και δεξιά ο προπονητής του Αστέρα Χαϊδαρίου, Χρήστος Γιώτης.

 

DIMNEWMAK

 

 

ASTMAKVAL