… ΣΙΦΟΥΝΑΣ ΣΤΗΝ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗ

Ο ΑΣΤΕΡΑΣ ΧΑΪΔΑΡΙΟΥ

ASTERPOL

 

Πολύ δυνατός ο Αστέρας Χαϊδαρίου, δεν αντιμετώπισε κανένα πρόβλημα στην πρεμιέρα (1η αγωνιστική) του 1ου ομίλου της Γ΄ ΕΠΣΑ και πέρασε με το επιβλητικό 1-5 από την Πετρούπολη έναντι του τοπικού Αίμου.

Οι παίκτες του Χρήστου Γιώτη, επέβαλλαν εύκολα τον ρυθμό τους και έδειξαν ότι βρίσκονται σε πολύ καλό δρόμο ενόψει της συνέχειας του πρωταθλήματος.

Στο 14΄ ο Χρυσοχόος πέτυχε το 0-1 και στο 23΄ ο Πρίσκος σημείωσε το 0-2. Στο 40΄ ο Καραγεώργος με πέναλτι έκανε το 0-3 και στο 43΄ ο ίδιος παίκτης ανέβασε τον δείκτη του σκορ σε 0-4.

Οι γηπεδούχοι εν συνεχεία έχασαν πέναλτι που απέκρουσε ο τερματοφύλακας του Αστέρα Χαϊδαρίου, Χάρης Σταυρίδης, ενώ μείωσαν σε 1-4 στο 78΄ με τον Σταθόπουλο, Το τελικό 1-5 διαμόρφωσε στο 85΄ ο Σπυρόπουλος.

Εύκολο το έργο του ρέφερι Κατελανάκη και των συνεργατών του, Σερμέτη και Συνεφιά.

ΑΙΜΟΣ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗΣ: Ζέζας, Δημητρίου, Ζάμι, Παπαντωνόπουλος, Κάντζιος, Καλμανίδης (80΄ Κουκλίνος), Λεγάκης, Ρούπας (46΄ Παυλάκος), Βγενής, Μανταλόβας (70΄ Δασκαλάκης), Μπενέας (46΄ Σταθόπουλος).

ΑΣΤΕΡΑΣ ΧΑΪΔΑΡΙΟΥ: Σταυρίδης (80΄ Ποϊραζίδης), Κιουρκτσής (80΄ Τσακαλάκης Μ.), Γκιόκας (65΄ Λέλης), Κωστάκος, Ζαχαρόπουλος (58΄ Μουστάκας), Μπούρας, Χρυσοχόος, Χαραμής, Καραγεώργος, Σπυρόπουλος, Πρίσκος (58΄ Καραγιάννης).

 

DOMOKYR