…ΣΥΓΚΟΠΗ ΣΤΟ 90΄

ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΣΤΕΡΑ ΧΑΪΔΑΡΙΟΥ!

ANAGASTARX

 

Ακριβώς στο 90΄ η Αναγέννηση Πετρούπολης πέτυχε το 1-2 και… ξέρανε τον γηπεδούχο Αστέρα Χαϊδαρίου, σε αγώνα για την 2η αγωνιστική του 1ου ομίλου της Γ΄ ΕΠΣΑ, που διεξήχθη στο Αθλητικό Κέντρο της πόλης (περιοχή ΚΕΒΟΠ) το απόγευμα του Σαββάτου 3 Οκτωβρίου 2020.

Καλό παιχνίδι μεταξύ δύο δυνατών ομάδων, που δείχνουν ότι θα έχουν πορεία στο πρωτάθλημα.

Οι καλοδουλεμένοι φιλοξενούμενοι του Βασίλη Σκαλτσά, προηγήθηκαν (0-1) στο 13΄ με προβολή του Τσαούση, ο οποίος… καιροφυλακτούσε στο πίσω δοκάρι, μετά από παράλληλη σέντρα.

Οι γηπεδούχοι του Χρήστου Γιώτη αντέδρασαν, είχαν ως αιχμή του δόρατος τους πάντα επικίνδυνους Καραγεώργο και Πρίσκο και τελικά στο 55΄ ο Μπούρας με κεφαλιά έφερε το ματς στα ίσα (1-1).

Ο αγώνας, όμως, τελειώνει μόλις σφυρίξει ο ρέφερι, και η Αναγέννηση Πετρούπολης, ευτύχησε να πάρει τη μεγάλη εκτός έδρας νίκη με την «χρυσή αλλαγή», τον Σχίζα – είχε μπει στον αγώνα στο 86΄- ο οποίος με σουτ σημείωσε το τελικό 1-2.

Διαιτητής ο Μαραθωνίτης με βοηθούς τους Μπαλταδώρο και Παντέλη.

ΑΣΤΕΡΑΣ ΧΑΪΔΑΡΙΟΥ: Σταυρίδης, Κιουρκτσής, Γκιόκας, Κωστάκος, Ζαχαρόπουλος, Μπούρας, Χρυσοχόος (60΄ Καραγιάννης), Χαραμής, Καραγεώργος, Σπυρόπουλος, Πρίσκος (75΄ Γωγιός).

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗΣ: Ματούδης, Ντατσόπουλος, Τσόπας, Ζαμπάκης (46΄ Ντίνος), Χριστοδουλάκης, Μαχαίρας, Λιάπης (75΄ Ζουμής), Δήμας (86΄ Σχίζας), Κώτσιας, Διπλάρης, Τσαούσης (55΄ Γκελμπέσης).

Στην κεντρική φώτο, ο διαιτητής Μαραθωνίτης «κιτρινίζει» στο 13΄ τον Μαχαίρα για επικίνδυνο λάκτισμα στον Πρίσκο, που είναι πεσμένος. Παρακολουθούν οι Καραγεώργος, Γκιόκας και Δήμας.

 

 

AKMONSA