ΑΠΟ ΤΟ Α.Τ. ΧΑΪΔΑΡΙΟΥ ΣΤΗΝ ΔΑΔΑ

 

Ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΠΑΧΗΣ

 

paxdik

 

Τις ετήσιες κρίσεις στην ΕΛ.ΑΣ (Ελληνική Αστυνομία) είχαμε τα τελευταία 24ωρα, και χθες αργά το βράδυ Δευτέρας 15 Φεβρουαρίου 2021, ολοκληρώθηκαν οι τοποθετήσεις - μετακινήσεις – μεταθέσεις των Αστυνομικών Διευθυντών της ΕΛ.ΑΣ.

Μία από αυτές, αφορά και την πόλη μας το Χαϊδάρι, καθώς ο πλέον επιτυχημένος Διοικητής του Α.Τ. Χαϊδαρίου, ο συμπολίτης μας, μάχιμος και αναγνωρισμένος για το έργο του, κ. Κωνσταντίνος Παχής (κεντρική φώτο), μετατίθεται στην Διεύθυνση Αστυνομίας Δυτικής Αττικής (ΔΑΔΑ).
Επί θητείας Κωνσταντίνου Παχή, το Α.Τ. Χαϊδαρίου, ήταν από τα καλύτερα στην Ελληνική επικράτεια. Αναγνωρίζεται, επίσης, για ακόμη μία φορά το έργο του, από όποια θέση ευθύνης και αν πέρασε, και σίγουρα η παρουσία του στην καίρια μονάδα της ΔΑΔΑ, μόνο θετικό πρόσημο θα προσδώσει όσο αφορά το αίσθημα ασφάλειας και σχετικά με την ευρύτερη περιοχή των προαστίων μας.

Να σημειώσουμε, ότι στην ΔΑΔΑ, σύμφωνα με τις τελευταίες κρίσεις, είχαμε αλλαγή στην ηγεσία της, καθώς αποστρατεύθηκε ο επικεφαλής της, Αστυνομικός Διευθυντής, κ. Γεώργιος Συκιωτάκης, και την θέση του ως Διευθυντής / Διοικητής, καταλαμβάνει ο Ταξίαρχος κ. Βασίλειος Κωστούλας, που έως τώρα υπηρετούσε στην ΓΑΔΑ, ενώ πιο πριν ήταν στην Δ/νση Οικονομικής Αστυνομίας/Α.Ε.Α.

Επίσης, στην ΔΑΔΑ, τοποθετείται ο Αστυνομικός Διευθυντής, Γεώργιος Τασιόπουλος, που υπηρετούσε στην Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Δυτικής Αττικής, ενώ, αντίθετα, από την ΔΑΔΑ αποχωρεί και μετακινείται στην Διεύθυνση Αστυνομίας Αθηνών, η Αστυνομική Διευθύντρια κ. Πηνελόπη Φάλκου.

Όσο αφορά, την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Δυτικής Αττικής (ΥΑΔΑ), Διοικητής παρέμεινε ο Αστυνομικός Διευθυντής κ. Σπυρίδωνας Δόσχορης. Ο κ. Δόσχορης υπηρετεί σε αυτό το πόστο από τις 25 Ιουλίου 2019, ενώ πιο πριν ήταν στην Διεύθυνση Αστυνομίας Δυτικής Αττικής.

Τέλος, να αναφέρουμε ότι ο πρώην Διοικητής / Διευθυντής της ΔΑΔΑ, ο νυν Υποστράτηγος κ. Εμμανουήλ Δασκαλάκης, στην πρόσφατη διαδικασία κρίσεων κρίθηκε διατηρητέος και με απόφαση του Αρχηγού της Ελληνικής Αστυνομίας, Αντιστράτηγου Μιχαήλ Καραμαλάκη, μετά την θητεία του ως Υπαρχηγός της ΓΑΔΑ, τοποθετήθηκε στην Αστυνομική Ακαδημία, ως Διοικητής.

 

 

AKMONSA