Ο ΜΑΡΙΟΣ ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟΣ

ΝΕΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΚΕΔ ΧΑΪΔΑΡΙΟΥ

XRISTARX

 

 

Με απόφαση του Δημάρχου Χαϊδαρίου κ. Βαγγέλη Ντηνιακού, ο συμπολίτη μας, πρώην Πρόεδρος της Τ.Ο. ΝΔ Χαϊδαρίου, κ. Μάριος Χριστόπουλος, ορίστηκε νέος Πρόεδρος στην Κοινωφελή Επιχείρηση του Δήμου Χαϊδαρίου, θέση την οποία κατείχε μέχρι την παραίτηση του ο κ. Γιάννης Ηλιάδης.

Στο μήνυμα του ο κ. Χριστόπουλος ανέφερε:

«Ένα ξεχωριστό ευχαριστώ στο Δήμαρχο κ. Βαγγέλη Ντηνιακό για την άκρως τιμητική πρόταση που μου έκανε για Πρόεδρο της Κοινωφελούς Επιχείρησης του Δήμου Χαϊδαρίου (Κ.Ε.Δ.Χ.). Υπόσχομαι ότι θα προσπαθήσω να φανώ αντάξιος της εμπιστοσύνης αυτής.

Θέλω από καρδιάς να ευχαριστήσω για την εμπιστοσύνη των Δημοτικών Συμβούλων στο πρόσωπό μου εκλέγοντάς με σε αυτή τη σημαντική θέση.

Προσβλέπω στη συνεργασία με όλα τα μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου, καθώς και με τους υπαλλήλους του Δήμου, που στηρίζουν ακούραστα το έργο μας.

Αντιλαμβανόμενος την ευθύνη που απορρέει από την θέση αυτή, δεσμεύομαι ότι θα εξαντλήσω όλες μου τις δυνάμεις, ώστε να λειτουργώ δίκαια, αντικειμενικά και αποτελεσματικά.

Οι προκλήσεις είναι πολλές και έχουμε το χρέος, γι’ αυτόν εδώ τον τόπο, να τις αντιμετωπίσουμε αποτελεσματικά και με ανιδιοτέλεια».

Στην κεντρική φώτο, από αριστερά, ο κ. Μάριος Χριστόπουλος και ο κ. Βαγγέλης Ντηνιακός.

Ο Μάριος Χριστόπουλος σπούδασε στο Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών και στη Φαρμακευτική σχολή του Ουρμπίνο «CARLO BO» στην Ιταλία. Είναι μέλος της ΟΝΝΕΔ, μέλος της Νέας Δημοκρατίας, τέως πρόεδρος ΔΗΜ.Τ.Ο. ΝΔ Χαϊδαρίου, όπως και σύνεδρος του κόμματος. Είναι Επιχειρηματίας, ενώ στις Δημοτικές Εκλογές του 2019 ήταν υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος με τον συνδυασμό του Βαγγέλη Ντηνιακού.

Στην σχετική απόφαση αναφέρονται μεταξύ άλλων:

«Αποδέχεται την με αριθμ. 1137/2021 παραίτηση του κ. Ιωάννη Ηλιάδη, ο οποίος και παραμένει εφεξής τακτικό μέλος του Δ.Σ και την υπ΄ αριθμ. 4943/2021 παραίτηση της κας Βασιλικής Μπενέα από την θέση αναπληρωματικού μέλους του Διοικητικού Συμβουλίου της Κ.Ε.Δ.Χ.

- Ορίζει τον κ. Μάριο Χριστόπουλο του Χρήστου, ως Πρόεδρο του Διοικητικού Συμβουλίου της Κ.Ε.Δ.Χ , με Αντιπρόεδρο την κα Κωνσταντίνα Χρονοπούλου του Κων/νου και τον κ. Ισίδωρο Θεοτοκά ως αναπληρωματικό μέλος (δημότης).

Η σύνθεση του Διοικητικού Συμβουλίου της Κοινωφελής Επιχείρησης του Δήμου Χαϊδαρίου, διαμορφώνεται ως εξής:

1. κ. Ηλιάδη Ιωάννη αιρετό εκπρόσωπο του Δήμου (πλειοψηφίας), με αναπληρωτή τον κ. Βελέντζα Γεώργιο.

2. κ . Τσατσαμπά Δημήτριο αιρετό εκπρόσωπο του Δήμου (πλειοψηφίας), με αναπληρωτή τον κ. Ζεβόλη Ευάγγελο.

3. κ. Αργυρόπουλο Γεώργιο αιρετό εκπρόσωπο του Δήμου (πλειοψηφίας), με αναπληρωτή τον κ. Τσατσαρώνη Παναγιώτη.

4. κα. Χρονοπούλου Κωνσταντίνα αιρετό εκπρόσωπο του Δήμου(πλειοψηφίας), με αναπληρώτρια την κα. Σάββα Ευμορφία

5. κ. Παντελάρο Βασίλειο αιρετό εκπρόσωπο του Δήμου(μειοψηφίας), με αναπληρώτρια την κα Θέρμου Ελένη.

6. κ. Αλεξόπουλο Ιωάννη εκπρόσωπο του Δήμου(μειοψηφίας), με αναπληρωτή τον κ. Παπαδάκο Λεωνίδα.

7. κα Ζέρβα Γιαννούλα εκπρόσωπο Κοινωνικού Φορέα της περιοχής, με αναπληρωτή τον κ. Καραγιάννη Ανδρέα.

8. κ. Χριστόπουλο Μάριο δημότη, με αναπληρωτή τον κ. Ράλλη Ευστάθιο.

9. κα. Καπετάνου Μαρία δημότισσα, με αναπληρώτρια την κα Λεμονή Χαρίκλεια.

10. κα. Παραστατίδη Ευαγγελία δημότισσα, με αναπληρώτρια τον κ. Θεοτοκά Ισίδωρο.

11. κ. Δημουλά Κωνσταντίνο εκλεγμένο εκπρόσωπο των εργαζομένων της ΚΕΔΧ, με αναπληρώτρια την κα. Διαμαντοπούλου Ελεάννα».

 

DOMOKYR