ΓΕΙΤΟΝΙΚΟ ΝΤΕΡΜΠΙ ΣΤΗΝ ΠΡΕΜΙΕΡΑ ΤΗΣ Γ΄ ΕΠΣΑ


 Η ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ

ARXDERB

 

 

Πρεμιέρα για την Γ΄ ΕΠΣΑ και στον 4ο όμιλο της κατηγορίας στο Αθλητικό Κέντρο Χαϊδαρίου (ΚΕΒΟΠ), στις 4 το μεσημέρι του Σαββάτου 9 Οκτωβρίου 2021, ο γηπεδούχος Αστέρας Χαϊδαρίου υποδέχεται τον Ζέφυρο Αιγάλεω. Διαιτητής θα είναι ο Καρνής με βοηθούς τους Παπαγεωργίου και Γεωργιτσόπουλο.

Οι δύο ομάδες, πριν ένα (1) μήνα περίπου και συγκεκριμένα την Κυριακή 5 Σεπτεμβρίου 2021 έδωσαν φιλικό αγώνα στο ΔΑΚ Αιγάλεω, όπου ο Ζέφυρος με γκολ του Αθανασόπουλου στο 35΄ είχε επικρατήσει με 1-0.

Ο προπονητής του Ζέφυρου Αιγάλεω Μάρκος Καραμάνης, είχε ξεκινήσει τους: Γιατρά, Νιώρα, Μαρουδιά, Παυλίδη, Αριτζόγλου, Γριμμάνη, Αρχανιωτάκη, Μακρυγιάννη, Μίχα, Καραμάνη, Κονταρέλλη, ενώ χρησιμοποιήθηκαν ακόμη οι: Αθανασόπουλος, Ισάϊ, Κάππας, Ραυτόπουλος, Λαρεντζάκης, Γεωργούλας, Ζαχαρόπουλος.

Ο προπονητής του Αστέρα Χαϊδαρίου Χρήστος Γιώτης παρέταξε αρχικά τους: Λιβάνιο Θ., Κιουρκτσή, Ζαχαρόπουλο, Μπούρα, Μακρή, Καραγιάννη, Λέλη, Σπυρόπουλο, Καραγεώργο, Χρυσοχόο, Αδαμόπουλο, ενώ έπαιξαν ακόμη οι: Χαλιλάϊ, Λιβάνιος Π., Αντύπας, Κιτίνος, Χατζηπουλίδης, Θαναηλάκης.

 

 

Η ΕΠΙΣΗΜΗ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ

 

Οι δύο ομάδες έχουν και επίσημη αγωνιστική προϊστορία – έστω και μικρή – καθώς έχουν προηγηθεί δύο (2) συναντήσεις τους στο πλαίσιο του πρωταθλήματος του 3ου ομίλου της Γ΄ ΕΠΣΑ για την σεζόν 2019-2020, όπου για την 5η αγωνιστική στις 20 Οκτωβρίου 2019 ο αγώνας του α΄ γύρου (Ζέφυρος Αιγάλεω – Αστέρας Χαϊδαρίου) είχε λήξει ισόπαλος με σκορ 4-4, ενώ στην ρεβάνς του β΄ γύρου στις 16 Φεβρουαρίου 2020 (20η αγωνιστική) το τελικό σκορ… έγραψε 2-2.

 

* Στο παιχνίδι – θρίλερ της 20ης Οκτωβρίου 2019 (5η αγωνιστική / ΔΑΚ Αιγάλεω), ο Αστέρας Χαϊδαρίου είχε προηγηθεί (0-1) με τον Μήλεση στο 5΄ και ο Μπούσης στο 11΄ ισοφάρισε (1-1), ενώ ο Γουδέλης στο 42΄ έβαλε μπροστά (2-1) τους Αιγαλιώτες. Στο 55΄ ο Μήλεσης ισοφάρισε (2-2), ενώ ο Καραγεώργος στο 62΄ έκανε την ανατροπή (2-3). Στο παιχνίδι, όμως εκείνο, έσπασαν καρδιές, καθώς στο 89΄ ο Μπούσης ισοφάρισε εκ νέου (3-3), στο 91΄ ο Αλεξόπουλος έκανε το 4-3, αλλά στο 93΄ ο Σπυρόπουλος έγραψε το τελικό 4-4.

Διαιτητής ήταν ο Κατελανάκης με βοηθούς τους Μικελόπουλο και Μόσχο.

ΖΕΦΥΡΟΣ: Γιατράς, Νιώρας, Μαρουδιάς (69΄ Ιγγλέζος), Λάμε (46΄ Αθανασόπουλος), Ανδρεόυ, Δήμας (28΄ Λένγκα), Γριμάνης, Αλεξόπουλος, Ζαχαριάς, Γουδέλης, Μπούσης.

ΑΣΤΕΡΑΣ ΧΑΪΔΑΡΙΟΥ: Μπουλούμπασης, Μουστάκας, Γκιόκας (46΄ Πρίσκος Σταυρ.), Μπούρας, Ναλμπάντης, Δήμας (69΄ Κούκος), Χρυσοχόος (69΄ Ζαχαρόπουλος), Πρίσκος Απ., Καραγεώργος, Σπυρόπουλος, Μήλεσης.

 

* Στο ματς του β΄ γύρου και της 20ης αγωνιστικής (16 Φεβρουαρίου 2020 / γήπεδο ΤΑΚΗΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΙΔΗΣ), ο φιλοξενούμενος Ζέφυρος Αιγάλεω προηγήθηκε (0-1) με τον Γριμάνη στο 23΄ και ο Χρυσοχόος στο 31΄ ισοφάρισε (1-1). Στο 66΄ ο Αθανασόπουλος έκανε το 1-2, αλλά η απάντηση ήρθε σχετικά γρήγορα, με τον Αποστόλη Πρίσκο να ισοφαρίζει (2-2) στο 70΄.

Διαιτητής ήταν ο Καμπιώτης με βοηθούς τους Νάτσιο και Παλάσκα.

ΑΣΤΕΡΑΣ ΧΑΪΔΑΡΙΟΥ: Μπουλούμπασης, Γκιόκας, Κιουρκτσής, Μπούρας, Ναλμπάντης, Ζαχαρόπουλος, Χρυσοχόος, Λέλης (62΄ Τσιάκας), Καραγεώργος, Σπυρόπουλος, Πρίσκος Απ. (85΄ Χατζηπουλίδης).

ΖΕΦΥΡΟΣ: Γιατράς, Νιώρας, Μαρουδιάς, Σάλα, Ανδρέου, Ιγγλέζος (46΄ Μπούσης), Αθανασόπουλος (87΄ Γιαλενίδης), Μακρυγιάννης, Γριμάνης, Αριτζόγλου (46΄ Πλατανίτης – 71΄ Ισάϊ), Ζυγούρης.

Στο ματς της 16ης Φεβρουαρίου στους πάγκους των ομάδων ήταν οι προπονητές Χρήστος Γιώτης, Μάρκος Καραμάνης, οι οποίοι συνεχίζουν και αυτή την σεζόν στους πάγκους τους.

 

* Στη κεντρική φώτο, αριστερά ο προπονητής του Ζέφυρου, Μάρκος Καραμάνης και δεξιά ο Χρήστος Γιώτης, προπονητής του Αστέρα Χαϊδαρίου, από στιγμιότυπο της 5ης Σεπτεμβρίου 2021, από το φιλικό προετοιμασίας των ομάδων τους.

YESSNEW