DSC 0701

7 ΜΕΤΑΛΛΙΑ ΣΤΟ ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΦΗΒΩΝ-ΝΕΑΝΙΔΩΝ

ΚΥΠΕΛΛΟΥΧΟΙ οι ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΝΔΡΙΟΠΟΥΛΟΣ &

ΧΑΛΔΑΙΟΥ ΜΑΡΙΑ

Σχεδόν όλα τα μετάλλια κατέκτησαν οι αθλητές μας στο ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΦΗΒΩΝ-ΝΕΑΝΙΔΩΝ που διεξήχθη στο Ο.Α.Κ.Α στις 26/9, αφού κατάφεραν να ανέβουν στο βάθρο των νικητών 7 «ΑΙΓΑΛΕΩΤΕΣ » από τους 8 αθλητές.

Μετά τις ΠΡΕΣΠΕΣ ήταν η σειρά του ΚΥΠΕΛΛΟΥ ΕΦΗΒΩΝ- ΝΕΑΝΙΔΩΝ να επιβεβαιώσουν οι αθλητές μας την κυριαρχία τους στο Ξίφος Ασκήσεως ,αλλά προ πάντων να αναδειχτεί για πολλοστή φορά η δουλειά που επιτελείται στο σύλλογό μας 25 χρόνια κάτω από τις οδηγίες της κας ΕΛΛΗΣ ΤΣΟΛΑΚΙΔΟΥ.

Δεκάδες αθλητές και αθλήτριες έχουν αναδειχθεί ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ ΕΛΛΑΔΟΣ –ΚΥΠΕΛΛΟΥΧΟΙ - ΠΑΝΕΥΡΩΠΑΙΚΟΙ & ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΙ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ και θα συνεχίσουν να αναδεικνύονται για πολλά χρόνια ακόμα, κάνοντας τα πρώτα βήματα ξιφασκίας στο σύλλογο μας ,μαθαίνοντας τα μυστικά της , αγαπάνε το άθλημα, διαμορφώνουν το χαρακτήρα τους , αναδεικνύουν το ταλέντο τους κάτω από τις οδηγίες της κας ΤΣΟΛΑΚΙΔΟΥ ,η οποία δίνει τις γνώσεις της ( και όχι μόνο ) προασπιζόμενη το καλό πάντα των παιδιών και των γονιών που την εμπιστεύονται!!!

ΚΥΠΕΛΛΟΥΧΟΙ αναδείχθηκαν ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΝΔΡΙΟΠΟΥΛΟΣ και η ΜΑΡΙΑ ΧΑΛΔΑΙΟΥ οι οποίοι σε 2 ΑΙΓΑΛΙΩΤΙΚΟΥΣ ΣΥΝΑΡΠΑΣΤΙΚΟΥΣ ΤΕΛΙΚΟΥΣ νίκησαν τους : ΡΑΦΑΗΛ ΣΟΥΛΙΟ & ΜΑΡΙΑ ΔΕΣΥΛΛΑ!!!

Τα χάλκινα μετάλλια κατέκτησαν οι : ΔΑΜΙΑΝΟΣ ΜΑΥΡΙΔΗΣ –ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ ΧΑΙΤΟΓΛΟΥ & ΜΑΤΙΝΑ ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟΥ.

 

DSC 0697

 

Στα αγόρια εξαιρετική η παρουσία του φέρελπι αθλητής μας ΗΛΙΑ ΓΙΑΝΝΟΥ – ΡΙΖΟΥ ο οποίος κατέκτησε την 5η θέση. Εξαιρετική η παρουσία με πολλές υποσχέσεις για το μέλλον των αθλητών μας : ΘΟΔΩΡΗ ΣΤΑΘΟΠΟΥΛΟΥ (9ος ) και ΑΓΓΕΛΟΥ ΒΕΡΒΕΡΗ ( 10ος ) οι οποίοι μπήκαν στη πρώτη 16άδα.

Πολύ καλά στάθηκαν και οι υπόλοιποι αθλητές μας οι οποίοι, αν και μικροί σε ηλικία ,έδειξαν ότι πολύ σύντομα θα διεκδικούν μετάλλια στη κατηγορία. Η κατάταξη τους:24ος ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΜΠΑΝΙΑΡΗΣ-25ος ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΡΑΣΚΑΚΗΣ-27ος ΓΙΑΝΝΗΣ ΤΟΥΡΛΟΜΟΥΣΗΣ-28ος ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΦΟΥΝΤΟΥΛΑΚΗΣ-32ος ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΠΑΛΛΟΣ-33ος ΗΛΙΑΣ ΑΝΤΩΝΩΦ-36ος ΠΑΥΛΟΣ ΠΑΝΟΥΡΓΙΑΣ-46ος ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΤΕΡΤΙΠΗΣ.

Στα κορίτσια ,μετά την 4άδα των νικητριών και οι υπόλοιπες αθλήτριες μας έδειξαν τα πλούσια αγωνιστικά τους προσόντα χάνοντας όμως στις λεπτομέρειες την είσοδο τους σε καλύτερες θέσεις .Αναλυτικά και εδώ η κατάταξη τους: 9η ΕΥΘΥΜΙΑ ΠΑΝΤΕΛΗ-13η ΔΑΝΑΗ ΜΑΡΚΑΝΤΩΝΑΚΗ-14η ΜΕΛΙΝΑ ΠΑΝΤΕΛΗ-26η ΦΩΤΕΙΝΗ ΠΑΠΑΔΕΑ-32η ΝΙΚΗ ΚΩΣΤΟΛΙΑ-33η ΛΥΔΙΑ ΒΑΛΒΗ-36η ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ ΠΑΠΑΔΕΑ-38η ΑΝΝΑ ΚΟΥΛΛΑ-39η ΝΕΛΛΗ ΤΣΑΚΩΝΑ-43η ΡΑΛΛΙΑ ΛΑΙΜΟΥ-44η ΕΛΕΝΗ ΜΠΑΛΛΟΥ.

ΤΟ Δ.Σ ΣΥΓΧΑΙΡΕΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΘΛΗΤΕΣ-ΤΡΙΕΣ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΟΥΣ.

 

IMG 24171

 

ΣΥΝΕΧΙΖΟΝΤΑΙ ΟΙ ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΝΕΩΝ ΑΘΛΗΤΩΝ ΣΤΟ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΑΘΛΗΜΑ ΤΗΣ ΞΙΦΑΣΚΙΑΣ ΤΟΥ ΑΙΓΑΛΕΩ

Όλο και περισσότερα νέα παιδιά εμπιστεύονται οι γονείς τους στη ξιφασκία του ΑΙΓΑΛΕΩ .Οι εγγραφές νέων αθλητών ,στα τμήματα των αρχαρίων του Συλλόγου μας, ξεκίνησαν από αρχές Σεπτεμβρίου και συνεχίζονται με αμείωτο ρυθμό ,γεγονός που χαροποιεί ιδιαίτερα τους προπονητές του Συλλόγου μας ,οι οποίοι καθημερινά στις εγκαταστάσεις ξιφασκίας του Συλλόγου μας ( ΔΗΜΑΡΧΕΙΟΥ 51-ΑΙΓΑΛΕΩ ,210 5910876 ) ,φροντίζουν όχι μόνο για την αρτιότερη εκμάθηση των μυστικών της ξιφασκίας ,αλλά και την σωστή διαπαιδαγώγηση των παιδιών στις ιδέες και αξίες του αθλητισμού!!