ΚΥΠΕΛΛΟΥΧΟΙ ΕΛΛΑΔΟΣ

Ο ΚΟΝΤΟΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟΣ ΚΑΙ Η ΧΑΛΔΑΙΟΥ
ΑΡΓΥΡΟ ΜΕΤΑΛΛΙΟ Η ΧΑΙΤΟΓΛΟΥ

ΧΑΛΚΙΝΟ ΜΕΤΑΛΛΙΟ  Η ΔΕΣΥΛΛΑ

 

 

KUPELLO ARXIKI 

 


Εάν πιστέψουμε αυτό που λέει ο λαός μας ότι, ' ' η καλή μέρα από το πρωί φαίνεται '',τότε με γνώμονα το σημερινό (9/1/2016 ) ΚΥΠΕΛΛΟ ΧΕΙΜΩΝΑ ,δεν έχουμε παρά να περιμένουμε παρά πολλά από τους αθλητές μας ΚΑΙ ΤΟ 2016 !!!
Οι αθλητές μας λοιπόν ,με το καλημέρα φρόντισαν να φέρουν την ''ΑΝΟΙΞΗ '' στη πόλη του ΑΙΓΑΛΕΩ με τα 2 ΧΡΥΣΑ,1 ΑΡΓΥΡΟ και 1 ΧΑΛΚΙΝΟ μετάλλιο που κατέκτησαν στο ΚΥΠΕΛΛΟ ΧΕΙΜΩΝΑ.
Στους Άνδρες ο ΝΙΚΟΣ ΚΟΝΤΟΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟΣ κατέκτησε το ΧΡΥΣΟ ΜΕΤΑΛΛΙΟ ,μια εβδομάδα πριν την συμμετοχή του στο ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΥΠΕΛΛΟ στο ΠΑΡΙΣΙ.Ο Νίκος έδειξε ότι βρίσκετε σε πολύ καλή κατάσταση και μας γέμισε με ελπίδες ότι το 2016 κάτι καλύτερο μπορεί να μας δώσει.
Το δεύτερο ΧΡΥΣΟ ΜΕΤΑΛΛΙΟ το κατέκτησε στις ΓΥΝΑΙΚΕΣ η ΜΑΡΙΑ ΧΑΛΔΑΙΟΥ η οποία σε ΕΝΑ ΑΚΟΜΑ ΑΙΓΑΛΕΙΩΤΙΚΟ ΤΕΛΙΚΟ νίκησε την ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ ΧΑΙΤΟΓΛΟΥ η οποία κατέκτησε το ΑΡΓΥΡΟ ΜΕΤΑΛΛΙΟ.Το ΧΑΛΚΙΝΟ ΜΕΤΑΛΛΙΟ κατέκτησε η ΜΑΡΙΑ ΔΕΣΥΛΛΑ. Και οι 3 αθλήτριες μας μαζί με την ΕΜΥ ΠΑΝΤΕΛΗ ( 5η ) έδειξαν ότι μπορούν να μας εκπλήξουν θετικά στο ΠΑΝΕΥΡΩΠΑΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ.
Εκτός όμως από τους αθλητές-τριες μας που ήσαν στα μετάλλια πρέπει να σταθούμε και στους αθλητές μας που μπήκαν στη τελική 8άδα. 5ος ο ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΚΑΥΤΑΝΑΚΗΣ-7ος ο ΡΑΦΑΗΛ ΣΟΥΛΙΟΣ -8ος ο ΔΑΜΙΑΝΟΣ ΜΑΥΡΙΔΗΣ.
Στις Γυναίκες εκτός από την ΕΜΥ ΠΑΝΤΕΛΗ ( 5η ) η ΜΕΛΙΝΑ ΠΑΝΤΕΛΗ κατέκτησε την 7ηθέση.
Εξαιρετική και η παρουσία των αθλητών μας που μπήκαν στη τελική 16άδα.9ος ο ΓΙΑΝΝΟΣ-ΡΙΖΟΣ ΗΛΙΑΣ-12ος ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΝΔΡΙΟΠΟΥΛΟΣ,9η η ΜΑΤΙΝΑ ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟΥ-12η η ΜΑΡΙΑ ΠΛΙΩΤΑ-16η η ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ ΠΑΠΑΔΕΑ.
Η κατάταξη των υπόλοιπων αθλητών μας:17ος ΣΤΕΛΙΟΣ ΣΙΑΚΗΡ-27ος ΒΑΣΙΛΗΣ ΜΠΕΣΙΡΗΣ-28ος ΚΩΝ/ΝΟΣ ΦΟΥΝΤΟΥΛΑΚΗΣ-34ος ΘΟΔΩΡΗΣ ΣΤΑΘΟΠΟΥΛΟΣ-37ος ΑΓΓΕΛΟΣ ΒΕΡΒΕΡΗΣ-39ος ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΜΠΑΝΙΑΡΗΣ-41ος ΗΛΙΑΣ ΑΝΤΩΝΩΦ-42ος ΓΙΩΡΓΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΙΔΗΣ-44ος ΚΩΝ/ΝΟΣ ΤΕΡΤΙΠΗΣ-45ος ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΡΑΣΚΑΚΗΣ-46ος ΘΕΜΙΣ ΜΩΡΑΙΤΗΣ.
Στις Γυναίκες: 17η ΦΩΤΕΙΝΗ ΠΑΠΑΔΕΑ-18η ΝΙΚΟΛ ΚΩΣΤΟΛΙΑ-19η ΜΑΡΙΑ ΒΑΛΒΗ-21η ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΚΑΣΙΩΤΗ.

 

 

Kyp  01

 

 

 

 

Kyp  02

 

 

KUPELLO ARXIKI