ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΣΤΟ ΓΥΝΑΙΚΕΙΟ ΒΟΛΕΪ ΤΟΥ ΜΕΛΑΣ

 

 

 

Δυνατά μπήκε για τη νέα αγωνιστική περίοδο ενόψει του τοπικού πρωταθλήματος της ΕΣΠΕΔΑ η γυναικεία ομάδα βόλεϊ του ΜΕΛΑΣ, καθώς ξεκίνησε τις μεταγραφές και ανακοίνωσε την απόκτηση της Κατιάνας Αλεξοπούλου, της Αργυρώ Κίτρινου και της Δανάη Γιαννούλη.
Η Κατιάνα Αλεξοπούλου (αριστερά στην φώτο) προέρχεται από την Ειρήνη Κορυδαλλού. Η Αλεξοπούλου ξεκίνησε το 2007 στην ομάδα του ΑΟ ΑΙΓΑΛΕΩ, στην οποία παρέμεινε έως το 2010, συνέχισε στην ομάδα του ΑΓΣ ΑΡΤΕΜΙΣ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ έως και το 2013 και τα τελευταία 3 χρόνια, από το 2014-2016 είχε ενταχθεί στη βασική δωδεκάδα του ΓΣ ΕΙΡΗΝΗ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ. Τα πρώτα 3 χρόνια, στην ομάδα του ΑΙΓΑΛΕΩ, και ένα χρόνο στην ΑΡΤΕΜΙΣ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ αγωνιζόταν από τη θέση της κεντρικού, ενώ τα τελευταία χρόνια έκανε αισθητή την παρουσία της στο παρκέ, ως ακραία. Σε αυτή τη θέση, θα τη βλέπουμε να αγωνίζεται τη φετινή αγωνιστική περίοδο στον ΜΕΛΑΣ.
Η Αργυρώ Κίτρινου (δεξιά στην φώτο) αποκτήθηκε από τους Αγίους Αναργύρους. Το 2009 ξεκίνησε την ενασχόλησή της με το βόλεϊ στο ΓΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ, στην οποία παρέμεινε για 5 χρόνια. Στη συνέχεια και για τα επόμενα 2 χρόνια, τη βλέπαμε να αγωνίζεται με την ομάδα του ΓΣ ΑΓΙΩΝ ΑΝΑΡΓΥΡΩΝ. Και στις δύο ομάδες αγωνιζόταν στη θέση της ακραίας.
Η Δανάη Γιαννούλη (μέση στην φώτο) προέρχεται από τον ΓΣ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗΣ, όπου και ξεκίνησε από το 2004.
Ξεκινώντας την αγωνιστική της πορεία, σαν παγκορασίδα και κορασίδα, έπαιξε ως κεντρικός. Αργότερα, στη γυναικεία ομάδα του συλλόγου αγωνίστηκε στη θέση της ακραίας. Από το 2008 έως και σήμερα, είναι προπονήτρια στις ακαδημίες και το αγωνιστικό τμήμα των μη ενεργών γυναικών (VINTAGE) του ΓΣ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗΣ. Μεγαλύτερη διάκριση κατά την αγωνιστική της πορεία, η κατάκτηση του πρωταθλήματος Ε.Σ.ΠΕ.Δ.Α. 2012-2013 με τη γυναικεία ομάδα και η άνοδος τους στην Α2. Την ίδια χρονιά ο ΓΣ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗΣ στέφθηκε και κυπελλούχος Ε.Σ.ΠΕ.Δ.Α.