ΑΝΑΝΕΩΣΕ ΜΕ ΠΑΝΤΟΠΟΥΛΟ

ΣΤΟ ΒΟΛΕΪ Ο ΜΕΛΑΣ

VIKTMEL

 

 

 

Ο Βίκτωρας Παντόπουλος θα συνεχίσει και τη νέα σεζόν στον πάγκο του ΜΕΛΑΣ, που λαμβάνει μέρος στο γυναικείο πρωτάθλημα βόλεϊ της τοπικής κατηγορίας της ΕΣΠΕΔΑ. Ο Βίκτωρας Παντόπουλος (αριστερά στην κεντρική φώτο), που είχε έρθει στο μέσο της περασμένης σεζόν αντικαθιστώντας τον Στέφανο Αμαξόπουλο, παρουσίασε πολύ καλό έργο, κάτι που εκτιμήθηκε από τον Πρόεδρο του συλλόγου κ. Γιώργο Κομπορόζο και από τον Υπεύθυνο του τμήματος κ. Δημήτρη Μεταξά (δεξιά στην κεντρική φώτο), οι οποίοι συνεκτιμώντας όλες τις παραμέτρους, έδωσαν το πράσινο φως για την ανανέωση της συνεργασίας.

 

Από την πλευρά του ο Βίκτωρας Παντόπουλος επεσήμανε: «Ευχαριστώ πολύ το Διοικητικό Συμβούλιο της ομάδας για την απόφαση του να με εμπιστευτεί για τη θέση του προπονητή και την επόμενη χρονιά. Είμαι σίγουρος πως η καλή συνεργασία που είχαμε τη φετινή χρονιά θα βελτιωθεί ακόμα περισσότερο. Με σκληρή δουλειά και συντονισμό η επόμενη αγωνιστική περίοδος μπορεί να μας βρει ακόμα πιο βελτιωμένους. Τα κορίτσια της ομάδας έχουν όλα τα εχέγγυα προκειμένου να παίξουν ακόμα καλύτερο βόλεϊ και να επιτύχουν σημαντικές διακρίσεις».

 

Ο Βίκτωρας Παντόπουλος γεννήθηκε στην Αθήνα το 1981. Ξεκίνησε να παίζει βόλεϊ σε ηλικία 10 ετών στην ομάδα της Κυψέλης. Ως παίχτης, αγωνίστηκε σε μια σειρά ομάδων των κατηγοριών της Α2, της Β’ και της Γ’ Εθνικής, όπως ο Γ.Σ. Πετρούπολης, ο Έσπερος Καλλιθέας, ο Εθνικός Πειραιά, στις οποίες διακρίθηκε και ως ακραίος και ως λίμπερο. Παράλληλα, ασχολήθηκε και με το μπιτς βόλλεϋ, στο οποίο είχε σημαντικές επιτυχίες στις κατηγορίες παίδων και εφήβων.

 

Η προπονητική του καριέρα περιλαμβάνει τα τμήματα ανάπτυξης του Γ.Σ. Πετρούπολης, και το γυναικείο τμήμα της Άμιλλας Καματερού, ομάδα που κατά τη διάρκεια της θητείας του ανέβηκε 2 κατηγορίες, βρέθηκε δηλαδή στη Β’ Εθνική Γυναικών από το Β’ Τοπικό της ΕΣΠΕΔΑ. Από τα μέσα της σεζόν 2018-2019, που ολοκληρώθηκε, ανέλαβε τον ΜΕΛΑΣ.



YESSNEW