ΑΝΟΔΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΓΥΝΑΙΚΕΙΟ ΒΟΛΕΪ

ΤΟΥ ΟΔΥΣΣΕΑ ΑΓΙΑΣ ΒΑΡΒΑΡΑΣ

anod

 

 

Μία πολύ σπουδαία επιτυχία για την γυναικεία ομάδα βόλεϊ του Οδυσσέα Αγίας Βαρβάρας, η οποία μετά και την χθεσινοβραδυνή – Πέμπτη 26 Μαϊου 2022 – τελευταία αγωνιστική για την ολοκλήρωση των μπαράζ κατάταξης (Play Off), πανηγυρίζει την άνοδο της από την Β΄ στην Α΄ τοπική κατηγορία της ΕΣΠΕΔΑ.

Σπουδαία επιτυχία, καθώς μόλις σε αυτές τις τρεις (3) σεζόν, που υφίσταται το γυναικείο τμήμα του συλλόγου λαμβάνοντας μέρος σε επίσημα πρωταθλήματα της ΕΣΠΕΔΑ, αλλά ουσιαστικά στην πρώτη αγωνιστική περίοδο που διεξήχθη κανονικά - έπειτα από δύο (2) ανολοκλήρωτες προηγούμενες περιόδους πανδημίας - ο Οδυσσέας Αγίας Βαρβάρας πέτυχε την πολυπόθητη άνοδο.

Η ομάδα της πόλης μας, χθες το βράδυ, νίκησε εκτός έδρας, στο κλειστό «Π. ΣΑΛΠΕΑΣ» στον Πειραιά, με 1-3 σετ (23 - 25, 25 - 16, 20 - 25, 21 - 25) την Αφροδίτη και κατατάχθηκε στην 2η προνομιούχο θέση, που δίνει την άνοδο.

Στην κανονική διάρκεια της περιόδου 2021-2022 ο Οδυσσέας Αγίας Βαρβάρας κατέλαβε την 2η θέση με 45 βαθμούς σε 20 αγώνες, έχοντας συνολικά 15 νίκες, 5 ήττες και 48-21 σετ. Το σωματείο της Αγίας Βαρβάρας, στον α΄ γύρο είχε 7 νίκες και 3 ήττες με σύνολο σετ 22-14, ενώ στον β΄ γύρο ανέβασε ρυθμούς καταγράφοντας 8 νίκες, 2 ήττες με σετ 26-7.

Εντός έδρας ο Οδυσσέας Αγίας Βαρβάρας είχε 8 νίκες, 2 ήττες, ενώ εκτός έδρας 7 νίκες και 3 ήττες.

Όσο αφορά τα πλεϊ οφ ανόδου, ο σύλλογος της πόλης μας, έκανε πορεία πρωταθλητισμού, καθώς είχε το απόλυτο με έξι (6) σερί νίκες σε ισάριθμους αγώνες, καταλαμβάνοντας την 2η θέση με 25 βαθμούς και σύνολο σετ 18-6.

 

 

kalaitsok

 

 

 

voll1

 

 

 

 

Η ΤΕΛΙΚΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΤΩΝ PLAY OFF

 

vathmesss

 

 

 

Να σημειώσουμε για την επίσημη φετινή αγωνιστική σεζόν 2021-2022, που ολοκληρώθηκε (οι προπονήσεις συνεχίζονται), Τεχνικός Διευθυντής του συλλόγου είναι ο πολύπειρος Γιάννης Καλαϊτσίδης, ενώ προπονήτρια του γυναικείου τμήματος είναι η Αθηνά Βρεκούση.

 

 

MESSKALAITS

Ο Τεχνικός Διευθυντής Γιάννης Καλαϊτσίδης και η προπονήτρια Αθηνά Βρεκούση

 

 

voll1

 

 

 

kalaitsok