ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ ΒΟΛΕΪ ΑΓΟΡΙΩΝ - ΚΟΡΙΤΣΙΩΝ

 

ΣΤΟΝ ΟΔΥΣΣΕΑ ΑΓΙΑΣ ΒΑΡΒΑΡΑΣ

 

ODVO

 

 

Μπορεί το σωματείο του Οδυσσέα Αγίας Βαρβάρας να είναι γνωστό για την δραστηριοποίηση του στον χώρο του μπάσκετ από το έτος της ίδρυσης του, το 2012, έχοντας αξιοπρόσεκτη πορεία, αλλά εδώ και λίγο χρονικό διάστημα, ο σύλλογος έχει κάνει ένα επιμέρους «άνοιγμα» ξεκινώντας την λειτουργία τμημάτων βόλεϊ, ενός αθλήματος, που με επίσημο αγωνιστικό χαρακτήρα, είχε να εμφανιστεί από παρελθόντα έτη, όταν αντίστοιχα τμήματα λειτουργούσε ο ΝΕΦΟ ΝΙΚΗΦΟΡΟΣ.
Από το 2015 ο Οδυσσέας Αγίας Βαρβάρας άρχισε να μαζεύει μικρά κορίτσια και αγόρια λειτουργώντας τα πρώτα τμήματα και ανοίγοντας ένα νέο ορίζοντα για τη νεολαία της Αγίας Βαρβάρας, δίνοντας μία ακόμη επιλογή στα παιδιά και τους αθλητές της πόλης μας. Φτάνοντας το 2018 και στην συγκεκριμένη χρονική περίοδο, ήδη ο Οδυσσέας Αγίας Βαρβάρας, έχει δημιουργήσει μία καλή «μαγιά» νεαρών αθλητών και συνεχώς προσελκύει όλο και περισσότερα παιδιά που θέλουν να δοκιμάσουν και το άθλημα του βόλεϊ.
«Πιστεύω ότι το βόλεϊ είναι ένα άθλημα που μπορεί και πρέπει να σταθεί στην πόλη μας. Μπορεί την μερίδα του λέοντος σε όλη την ελληνική κοινωνία να την έχουν το ποδόσφαιρο και το μπάσκετ, αλλά και το βόλεϊ έχει την δική του θέση στις γενικές προτιμήσεις. Ειδικά για την πόλη μας την Αγία Βαρβάρα, πιστεύω ότι ήρθε ο καιρός να αναπτυχθεί περαιτέρω στον αθλητικό τομέα και τα παιδιά να έχουν μία ακόμη επιλογή. Το έχει ανάγκη και η ίδια η πόλη μας, αν θέλουμε να δούμε και τι γίνεται και στους γύρω δήμους μας, όπου σε Κορυδαλλό, Χαϊδάρι και Αιγάλεω, υπάρχουν έξι (6) ομάδες βόλεϊ, ενώ εμείς καμία. Δηλαδή ένα αγόρι ή, ένα κορίτσι εάν προτιμά το βόλεϊ πρέπει να βγει εκτός Αγίας Βαρβάρας. Εμείς τολμάμε, κάνουμε αυτό το βήμα, και πιστεύουμε ότι σιγά – σιγά θα βρουν τον δρόμο τους τα τμήματα βόλεϊ του Οδυσσέα Αγίας Βαρβάρας¨, μας δήλωσε ο ιδρυτής του συλλόγου κ. Ηλίας Μαϊχόσογλου (φώτο αριστερά).
Να σημειώσουμε ότι ακόμη σε αυτό το πρώιμο στάδιο, όπου ο Οδυσσέας ξεκινάει την ανάπτυξη του, δύο από τα τμήματα κοριτσιών του συλλόγου, λαμβάνουν μέρος στα επίσημα πρωταθλήματα της ΕΣΠΕΔΑ και πιο συγκεκριμένα αυτά των Κορασίδων και Παγκορασίδων.
Προπονητής των τμημάτων του Οδυσσέα Αγίας Βαρβάρας είναι ένας άριστος γνώστης του αθλήματος, ο βετεράνος βολεϊμπολίστας Γιάννης Καλαϊτζίδης (φώτο δεξιά), ο οποίος την σεζόν 2017-2018 ήταν στον πάγκο της γυναικείας ομάδας της Ειρήνης Κορυδαλλού. Άμεσος συνεργάτης του στην τεχνική ηγεσία των ακαδημιών είναι η Ελένη Γιαννούλη.
Στις ακαδημίες βόλεϊ του Οδυσσέα Αγίας Βαρβάρας προπονούνται παιδιά από 6 έως 16 ετών και σχετικά με περισσότερες πληροφορίες και έγγραφές μπορείτε να επικοινωνήσετε στο τηλέφωνο: 6931 582106 και 211 8505335.

 

 

ODVOA

 

 

KOTOK