ΕΤΣΙ ΓΙΟΡΤΑΣΕ Η ΠΟΛΗ ΜΑΣ

 

giortes arxiki

 

 

Ο Δήμαρχος Αιγάλεω κ. Δημήτρης Μπίρμπας, υποδέχτηκε στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου τα μέλη των ΚΑΠΗ της πόλης μας, τα οποία σε κλίμα χαράς και γιορτής έψαλλαν πατροπαράδοτα κάλαντα και χριστουγεννιάτικα τραγούδια.  
Ο Δήμαρχος πρόσφερε δώρο σε κάθε ΚΑΠΗ και κέρασε όλα τα μέλη με χριστουγεννιάτικα εδέσματα και ποτό, ανταλλάσοντας θερμές ευχές για Υγεία, Χαρά και μια Ευτυχισμένη Νέα Χρονιά.

 

 

 

giortes 01

 

giortes 02

 

giortes 03

 

 

kalanta 01

 

kalanta 02jpg

 

 

kalanta 03

 

 

kalanta 04

 

 

kalanta 05

 

 

kalanta 06

 

 

kalanta 07

 

 

 

ΓΙΟΡΤΗ ΤΩΝ ΚΑΠΗ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΜΑΣ


Με μεγάλη συμμετοχή και επιτυχία πραγματοποιήθηκε στο Πνευματικό Κέντρο «Γ. ΡΙΤΣΟΣ» η Χριστουγεννιάτικη Γιορτή που πραγματοποίησαν τα ΚΑΠΗ της πόλης μας.
Οι ομάδες των ΚΑΠΗ (Χορωδίες, Χορευτικές, Θεατρικές), με νεανική χαρά και ενθουσιασμό τραγούδησαν Χριστουγεννιάτικα τραγούδια και Κάλαντα από διάφορες περιοχές της χώρας μας, χόρεψαν παραδοσιακούς χορούς και παρουσίασαν θεατρικά δρώμενα.
Την γιορταστική ατμόσφαιρα πλαισίωναν οι όμορφες δημιουργίες των καλλιτεχνών που συμμετείχαν στο Bazaar Αλληλεγγύης του Δήμου που εκθέτονταν ταυτόχρονα στο χώρο.
Στο τέλος της εκδήλωσης ο Δήμος κέρασε τους καλεσμένους με χυμούς και χριστουγεννιάτικα εδέσματα που έφτιαξαν οι εργαζόμενοι του Παιδικού Σταθμού «Ν. Βενέτη».
Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Δήμαρχος Αιγάλεω κ. Δημήτρης Μπίρμπας, ο Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής κ. Μάκης Ζάχαρης, ο Αντιδήμαρχος Πρασίνου κ. Κώστας Φίλης, ο Αντιδήμαρχος Καθαριότητας κ. Νίκος Νικητάκης, ο Δημοτικός Σύμβουλος εντεταλμένος σε θέματα Αλληλεγγύης κ. Στέλιος Βασιλειάδης, ο κ. Λάμπρος Σκλαβούνος πρώην Αντιδήμαρχος και επικεφαλής του συνδυασμού «Νέα Εποχή», η κα Παναγιώτα Μερκουράκη - Νικολούδη πρώην Αντιδήμαρχος και επικεφαλής του συνδυασμού «Αιγάλεω – Πρώτη Δύναμη», οι Δημοτικού Σύμβουλοι Γιάννης Αγαπίου, Κώστας Γεωργόπουλος, Γιάννης Δημομελέτης, καθώς και η πρώην Αντιδήμαρχος κα Διώνη Σιγάλα.

 

 

 

 

kaph 01

 

 

kaph 02

 

 

kaph 03

 

 

kaph 04

 

 

kaph 05

 

 

 

kaph 06

 

 

kaph 07

 

 

 

kaph 08

 

 

 

 

kapoules 01

 

 

 

 

kapoules 02

 

 

 

kapoules 03

 

 

 

kapoules 04