ΔΗΜΟΣ ΑΙΓΑΛΕΩ:

ΚΟΥΛΟΥΜΑ 2016

 

 

 koul ARXIKI

 

Φωτ. Μαίρη Σαλογιάννη Δημαρχείου 66, τηλ, 5447586

 
Στο Π.Κ. Γ. Ρίτσος, λόγω βροχής, γιορτάστηκαν τα Κούλουμα, την Καθαρή Δευτέρα.  Στη εκδήλωση συμμετείχαν η Φιλαρμονική του Δήμου,  ο Σύλλογος Κρητών Αιγάλεω και ο Σύλλογος Ποντίων Αιγάλεω "Ο Καύκασος".
650 μερίδες με σαρακοστιανά φαγητά, λαγάνες και εδέσματα προσφέρθηκαν στους δημότες της πόλης μας.
Οι υπόλοιπες 350 μερίδες δόθηκαν στους πρόσφυγες στο λιμάνι του Πειραιά. Η κοινωνική αλληλεγγύη είναι αλληλένδετη με την αλληλεγγύη στους πρόσφυγες.
Τα φαγητά παρασκεύασαν και πρόσφεραν δωρεάν τα εστιατόρια "Πατινάζ", "Ρακοθεωρίες", "Ρακι Αμάν Μεζέ" και "3 Οκάδες". Τα αναψυκτικά πρόσφερε η εταιρεία "Frutop" και τις μπύρες η "Αμστελ". Τα τουρσιά και ο χαλβάς από τις λαϊκές αγορές.

 

 koul 01

 

 

 

 koul 03

 

 

koul 02

 

 

 

koul 04

 

 

 

koul 06

 

 

koul 07

 

 

 

 

koul 10

 

 

koul 11

 

 

 

koul 12

 

 

koul 14

 

 

koul 13

 

 

 

koul 16

 

 

koul 17

 

 

 

 

koul 18

 

 

koul 19

 

 

 

 

koul 20

 

koul ARXIKI

 

 


ΟΙ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ

ΑΙΓΑΛΕΩ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΠΟΚΡΙΕΣ

 

 

 

 

 

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκαν οι εκδηλώσεις του Δήμου μας για τις απόκριες 2016.
Η Φιλαρμονική ορχήστρα , όπως πάντα υπέροχη , έπαιξε σε αποκριάτικους ρυθμούς , την Τσικνοπέμπτη ,στα εκδοτήρια του μετρό (σταθμός Αιγάλεω).
Το Σάββατο 5 Μαρτίου το ΕΛΚΕΛΑΜ παρουσίασε αποκριάτικα δρώμενα με παραδοσιακούς χορούς και τραγούδια στο κατάμεστο πολιτιστικό κέντρο “Ελληνικό Μολύβι”.
Την Κυριακή 6 Μαρτίου , στην πλατεία Ελευθερίου Βενιζέλου (Εσταυρωμένος), τα δύο χορευτικά τμήματα του Δήμου μας χόρεψαν σε ρυθμούς latin. Οι μικροί μας φίλοι διασκέδασαν με κλόουν, χορό ,παιχνίδια και σκετσάκια.
Προσφέρθηκαν χειροποίητες μάσκες και καπέλα από το εικαστικό τμήμα του Δήμου, καθώς επίσης σφυρίχτρες , σερπαντίνες ,χαρτοπόλεμος κτλ.
Ακολούθησε λαϊκό πρόγραμμα με την ορχήστρα του  Σπύρου Πολυκανδριώτη που καταχειροκροτήθηκε για το εξαιρετικό πρόγραμμά της. Ιδιαίτερη τιμή ήταν η συμμετοχή των χορευτών του Ζαμπέτα Ιορδάνη και Δήμου.
Τις εκδηλώσεις τίμησαν με την παρουσία τους , εκτός από τους δημότες που διασκέδασαν χορεύοντας και τραγουδώντας ,ο Δήμαρχος Αιγάλεω Δημήτρης Μπίρμπας ,οι επικεφαλής των παρατάξεων “Συμμαχία για το Αιγάλεω” κος. Γκίκας Ιωάννης , “Αιγάλεω Νέα Εποχή” κος. Σκλαβούνος Λάμπρος , οι αντιδήμαρχοι κα. Χριστόγλου Γιάννα , κος. Φίλης Κων/νος, κος. Ζάχαρης Ευθύμιος καθώς επίσης δημοτικοί σύμβουλοι και εκπρόσωποι συλλόγων και σχολείων.

 

apokr 01 

 
Φωτ. Μαίρη Σαλογιάννη Δημαρχείου 66 τηλ. 5447588

 

 apokr 02

 

 

apokr 03

 

apokr 04

 

 

 

apokr 05

 

 

apokr 06

 

 

 

apokr 07

 

 

apokr 08

 

 

apokr 09

 

 

apokr 10

 

 

apokr 11

 

 

apokr 12

 

 

 

apokr 14

 

 

apokr 15

 

 

apokr 16

 

 

apokr 17

 

 

 

apokr 18