ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΤΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ "ΔΥΣΒΑΤΟΙ ΔΡΟΜΟΙ" ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΑΣΠΡΟΥΛΑΚΗ

 

Ο Δήμος Χαϊδαρίου σας προσκαλεί σήμερα Τετάρτη, 19/11/2014 και ώρα 7:30 μμ, στην παρουσίαση του Βιβλίου "Δύσβατοι Δρόμοι", του Κώστα Ασπρουλάκη. Η παρουσίαση  θα πραγματοποιηθεί στο Κέντρο Πολιτισμού "Παλατάκι".

Το βιβλίο θα παρουσιάσουν οι παλιοί μαθητές του Συγγραφέα:
ΤΡΥΦΩΝΑΣ ΔΑΡΑΣ  Νομικός-Δημοσιογράφος και ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΓΑΛΛΗ  Νομικός.
Αποσπάσματα από το βιβλίο θα διαβάσει ο γνωστός Χαϊδαριώτης ηθοποιός και επίσης παλιός μαθητής του συγγραφέα ΝΙΚΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΥ.
 
 
ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΓΓΡΑΦΕΑ:
Ο έγκριτος συγγραφέας και λογοτέχνης Κώστας Ασπρουλάκης κυκλοφόρησε  πρόσφατα το καινούριο βιβλίο του, με τον επίκαιρο όσο και διαχρονικό τίτλο «ΔΥΣΒΑΤΟΙ ΔΡΟΜΟΙ», καλογραμμένο και καλοτυπωμένο και με εξώφυλλο που προϊδεάζει τον αναγνώστη.
Ο Κώστας Ασπρουλάκης ως συγγραφέας είναι μια ιστορική μορφή της εκπαιδευτικής κοινότητας στο Χαϊδάρι τις δεκαετίες του '70 και του '80 ως φιλόλογος στο 1ο Λυκειο και από τα χέρια του πέρασαν γενιές ολόκληρες Χαϊδαριωτών. Δεν πρόκειται για τυχαίο καθηγητή αφού έχει κάνει μεταπτυχιακά στην Αγγλία και είναι διδάκτωρ του Πανεπιστημίου Αθηνών. Είναι παντρεμένος με την επίσης "ιστορική" φιλόλογο της πόλης Άννα Καλαφατά.
Εκτός από τους "Δύσβατους δρόμους" έχει γράψει άλλες δυο συλλογές διηγημάτων, τους "Ασυμβίβαστους" και το "Παράμερα στη ζωή".
Στο νέο του "παιδί" και σε σύνολο 190 σελίδων και 17 διηγημάτων, ο συγγραφέας σκιαγραφεί, μέσα από τους χαρακτήρες των ηρώων του τις δυσκολίες και κακοτοπιές στους «Δύσβατους δρόμους» που καλούμαστε όλοι να διαβούμε στη ζωή μας. Του ευχόμαστε καλοτάξιδο!!!