Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΜΠΑΣΚΕΤΙΚΟΥ

ΠΟΛΥΝΙΚΗ ΑΓΙΑΣ ΒΑΡΒΑΡΑΣ

ΔΙΕΡΜΗΝΕΑΣ ΤΗΣ ΠΑΕ ΑΙΓΑΛΕΩ

GRAPSARX

 

 

 

Μπορεί να είναι αμιγώς μπασκετικός παράγοντας, καθότι είναι Πρόεδρος στον σύλλογο μπάσκετ της Αγίας Βαρβάρας, ΠΟΛΥΝΙΚΗ, που λαμβάνει μέρος στο πρωτάθλημα της Α΄ ΕΣΚΑ, αλλά σήμερα το πρωί, Δευτέρας 4 Απριλίου 2022, ο κ. Γιώργος Γράψας,… άλλαξε άθλημα!

Ο κάτοικος Αγίας Βαρβάρας και Πρόεδρος του Πολυνίκη Αγίας Βαρβάρας κ. Γιώργος Γράψας, που εδώ και πολλά χρόνια δραστηριοποιείται επαγγελματικά στο Αιγάλεω, ως ιδιοκτήτης φροντιστηρίου Ξένων Γλωσσών, ήταν ο επίσημος διερμηνέας - μεταφραστής στην συνάντηση, που είχαν ο Πρόεδρος της ΠΑΕ Αιγάλεω κ. Άρης Παλτόγλου και ο Γενικός Διευθυντής της ΠΑΕ κ. Χρήστος Αποστολίδης, με τον Άγγλο Αρχιδιαιτητή της ΕΠΟ για τα ελληνικά ποδοσφαιρικά πρωταθλήματα, κ. Μάρκ Κλάντεμπεργκ.

Η επίσημη συνάντηση, που είχε αιτηθεί η ΠΑΕ Αιγάλεω, είχε «φιξαριστεί» την περασμένη εβδομάδα και το μόνο που είχαν ζητήσει οι ιθύνοντες της ΕΠΟ, είναι να παρίσταται, υποχρεωτικά και διερμηνέας – μεταφραστής, εκ μέρους της ΠΑΕ Αιγάλεω.

Ο κ. Χρήστος Αποστολίδης, απευθύνθηκε στον καθηγητή της Αγγλικής Γλώσσας κ. Γιώργο Γράψα, τον οποίο γνωρίζει πολλά χρόνια από την ενασχόληση του με τον αθλητισμό, και ο τελευταίος, προθυμοποιήθηκε και αποδέχθηκε να συμμετάσχει σε αυτή την συνάντηση, ως διερμηνέας - μεταφραστής της ΠΑΕ Αιγάλεω, έχοντας βέβαια και το πλεονέκτημα, ότι γνωρίζει εξαιρετικά και την διεθνή αθλητική γλωσσική ορολογία.

Να σημειώσουμε επίσης, ότι ο κ. Γράψας εκτός από την επαγγελματική του ενασχόληση στην πόλη μας, έχει και έντονη κοινωνική, αλλά και υποστηρικτική προσφορά προς την πόλη μας το Αιγάλεω, καθώς παλαιότερα έχει διοργανώσει σε συνεργασία με τον Θεμιστοκλή Αιγάλεω, επιτυχημένα αθλητικά καλοκαιρινά καμπ, ενώ το προηγούμενο χρονικό διάστημα, με προσωπικές του ενέργειες, προσφέρθηκαν στον Δήμο Αιγάλεω, και αθλητικός εξοπλισμός (για κλειστά γυμναστήρια), αλλά και απινιδωτές, που διατέθηκαν, είτε προς αθλητικές εγκαταστάσεις, είτε προς σχολικές μονάδες.

 

* Στην αριστερή αρχική φώτο, ο κ. Γιώργος Γράψας με τον Πρόεδρο της ΠΑΕ Αιγάλεω κ. Άρη Παλτόγλου και στην δεξιά, ο κ. Παλτόγλου, ο κ. Μάρκ Κλάντεμπεργκ και ο κ. Χρήστος Αποστολίδης.

 

 

 

NID2D

Παλαιότερη φώτο (από τις 16 Ιουλίου 2021), όπου ο κ. Γράψας σε συνεργασία με τον Θεμιστοκλή Αιγάλεω, έχουν παραδώσει απινιδωτές στον Δήμο Αιγάλεω. Από αριστερά, ο κ. Γιώργος Γράψας, ο Αντιδήμαρχος Αθλητισμού κ. Νίκος Ασημακόπουλος, η Προϊσταμένη του Τμήματος Αθλητισμού του Δήμου κ. Σοφία Κορμέντζα και ο Πρόεδρος του μπασκετικού Θεμιστοκλή Αιγάλεω, κ. Γιάννης Δαμόπουλος

 

 

NECTΟΚ