ΑΣΤΕΓΗ Η ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ!

 

 

ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΤΣΑΡΟΥ ΚΑΙ ΛΕΜΟΝΗ

 

ΖΗΤΟΥΝ ΤΗΝ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ

 

 

Τον δικό της Γολγοθά τραβάει από την Μεγάλη Πέμπτη η Προοδευτική, καθώς η ιστορική ομάδα του Κορυδαλλού δεν έχει πλέον στέγη (!) και πιο συγκεκριμένα οι διοικητικές υπηρεσίες της ομάδας δεν στεγάζονται σε κανέναν χώρο.
Για να ακριβολογούμε, την περασμένη εβδομάδα, την Μεγάλη Πέμπτη, ο πρόεδρος του συλλόγου κ. Βασίλης Κατσαρός πήγε στα γραφεία της ομάδας στην πλατεία Μέμου προκειμένου να διεκπεραιώσει ορισμένες απαραίτητες εργασίες, αλλά βρήκε τα γραφεία κλειδαμπαρωμένα. Προσπάθησε να καταλάβει τι έχει γίνει, επικοινώνησε με διάφορους συνεργάτες του και σε κάποιο από τα τηλέφωνα έμαθε την αλήθεια. Ο ιδιοκτήτης του χώρου είχε «σφραγίσει» τα γραφεία της Προοδευτικής, καθώς του οφειλόντουσαν ενοίκια πολλών μηνών και τα οποία έπρεπε να έχουν καταβληθεί από τον Δήμο Κορυδαλλού, όπως ήταν η αρχική συμφωνία και γινόταν επί σειρά ετών. Ο ιδιοκτήτης προχώρησε μέσο της νομικής οδού και μάλιστα σχετικό εξώδικο παρεδόθη στον Δήμο Κορυδαλλού. Το γεγονός είναι ότι εντός των γραφείων, τα οποία πλέον είναι «σφραγισμένα», βρίσκονται απαραίτητο υλικό και έγγραφα, τα οποία χρειάζεται άμεσα η ομάδα.
Έπειτα από αυτό το γεγονός, ο Πρόεδρος κ. Βασίλης Κατσαρός ενημέρωσε τον Αντιπρόεδρο κ. Νίκο Λεμονή και τα άλλα μέλη του Δ.Σ., ενώ το επόμενο πρωινό της Μ. Παρασκευής παραβρέθηκε στον καθιερωμένο αγώνα των παλαιμάχων της Προοδευτικής, όπου είχε προφορική επαφή με Αντιδήμαρχο της πόλης μας, προκειμένου το θέμα να τεθεί υπ’ όψιν του Δημάρχου Κορυδαλλού και να μπορέσει η ομάδα να πάρει από τον «σφραγισμένο» χώρο όλο το υλικό της. Ο Κατσαρός πήρε την υπόσχεση ότι το θέμα θα φτάσει στον Δήμαρχο. Σήμερα Τρίτη μετά το Πάσχα, όπως μας ανέφερε ο κ. Κατσαρός, δεν είχε κάποια ειδοποίηση από τον Αντιδήμαρχο που συνάντησε στο γήπεδο την Μ. Παρασκευή.
Όπως μας τόνισε τόσο αυτός, όσο και ο άλλος ισχυρός παράγοντας του συλλόγου κ. Λεμονής, θα δώσουν άμεσα λύση στο πρόβλημα στέγης που αντιμετωπίζει η ομάδα, καθώς μέλημα τους είναι να λύνουν κάθε υπόθεση εν τη γενέσει της. Εκείνο, όμως, που θέλουν από την Δημοτική Αρχή και την αρμόδια υπηρεσία είναι να παρέμβουν προκειμένου η ομάδα να μπορέσει να πάρει από τα γραφεία όποια χρήσιμα έγγραφα και υλικό απαιτείται, προκειμένου να συνεχίσει εύρυθμα την λειτουργία της.