ΚΡΙΣΙΜΗ Γ.Σ. ΣΤΗΝ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΣΤΙΣ 22 ΙΟΥΛΙΟΥ

 

ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ 4ΕΤΙΑΣ ΑΠΟ ΚΑΤΣΑΡΟ ΚΑΙ ΛΕΜΟΝΗ ΣΤΗΝ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ


Γενική Συνέλευση όπου δίνεται η ευκαιρία στην Προοδευτική να αποκτήσει μια ομαλή και ανοδική πορεία την επόμενη τετραετία, έχει οριστεί για την Τετάρτη 22 Ιουλίου στις 7 το απόγευμα στις αίθουσα ΠΛΕΙΑΔΕΣ του Πνευματικού Κέντρου Κορυδαλλού, επί της Γρ. Λαμπράκη. Η Γενική Συνέλευση που έχει προγραμματιστεί, είναι ιδιαιτέρως κρίσιμη και ουσιαστική για την ιστορική ομάδα της πόλης μας, καθώς το θέμα που θα συζητηθεί και τίθεται προς έγκριση, αφορά την ανανέωση της θητείας της νυν νόμιμης διοίκησης για την επόμενη τετραετία. Στην Γενική Συνέλευση μπορούν να συμμετέχουν και να λάβουν μέρος μόνο όσα μέλη του συλλόγου είναι ταμειακώς εντάξει ως τώρα, ενώ παράλληλα έχουν προμηθευτεί και την απαραίτητη κάρτα διαρκείας για την επόμενη αγωνιστική σεζόν.
Η διοίκηση υπό τον Πρόεδρο κ. Βασίλη Κατσαρό (δεξιά στην φώτο) και τον Αντιπρόεδρο κ. Νίκο Λεμονή (αριστερά στην φώτο), οι οποίοι ανέλαβαν τις τύχες της Προοδευτικής τον περασμένο Νοέμβριο, όλους αυτούς τους μήνες έχουν βάλει σε τάξη όλα τα θέματα που απασχολούν τον σύλλογο και ήδη έχουν δημιουργήσει μια ομάδα που επανέρχεται δυναμικά τη νέα αγωνιστική περίοδο, έτοιμη να ακολουθήσει τον δρόμο της ανόδου και της πορείας προς την κορυφή. Πράγματι η Προοδευτική μέχρι τον περασμένο Νοέμβριο μαστιζόταν από φοβερά προβλήματα και κυριολεκτικά είχε φτάσει στο χείλος του γκρεμού. Η εμφάνιση των Βασίλη Κατσαρού, Νίκου Λεμονή, δύο ισχυρών παραγόντων και επιχειρηματιών, άλλαξε ριζικά την κατάσταση και όλα ομαλοποιήθηκαν μέσα σε αυτό το διάστημα των 8 μηνών. Ο σύλλογος απέκτησε υπόσταση και ανέκτησε την χαμένη αξιοπρέπεια του, καθώς όλα αυτά τα στοιχεία είχαν κλονιστεί τα τελευταία χρόνια.
Αυτό που θέλει να δει η νέα διοίκηση και εν προκειμένω στην Γενική Συνέλευση, είναι ποιοι πραγματικά Προοδευτικάνοι θα βρεθούν στο πλευρό του συλλόγου και από κοινού θα χαραχθεί ένα νέο ελπιδοφόρο μέλλον για την ομάδα. «Νομίζω ότι η κατάσταση έχει ξεκαθαρίσει τους τελευταίους μήνες στον σύλλογο. Άλλωστε εμείς θέλαμε με πράξεις και όχι με λόγια να δείξουμε ότι πάνω από όλα είναι η Προοδευτική. Καλούμε όλους τους υγιείς φίλους της ομάδας να σταθούν στο ύψος των περιστάσεων και να βρεθούν δίπλα στην Προοδευτική. Είμαστε αποφασισμένοι η Προοδευτική να λάμψει ξανά και ποτέ, μα ποτέ, να μην επιστρέψει σε σκοτεινά μονοπάτια, όπου μόνο κακό έκαναν στον σύλλογο. Η Γενική Συνέλευση έρχεται σε μία χρονική στιγμή για να δώσει ώθηση η οποία θα βγάλει μία και καλή από το τέλμα την Προοδευτική», τόνισε ο κ. Κατσαρός.