ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΒΟΛΕΪ ΣΦΥΡΙΖΕΙ ΤΟ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ – ΑΓΙΟΣ ΙΕΡΟΘΕΟΣ

 

 

 

Ο διαιτητής Β΄ Εθνικής του συνδέσμου Αργολίδας Βαγγέλης Μανούχος ορίστηκε από την ΕΠΟ για να σφυρίξει τον κυριακάτικο αγώνα Προοδευτική – Άγιος Ιερόθεος στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής των μπαράζ για την άνοδο στην Γ΄ Εθνική.
Ο νεαρός σε ηλικία ρέφερι ανέβηκε στην Β΄ Εθνική πέρυσι το καλοκαίρι. Ο 27χρονος Μανούχος (13-2-1989) γεννήθηκε από Ναυπλιώτες γονείς στην Πάτρα (λόγω επαγγέλματος του πατέρα του) και μετακόμισε στην γενέθλια πατρίδα του, το Ναύπλιο, σε ηλικία 8 ετών. Είναι απόφοιτος του Οικονομικού Πανεπιστημίου Πελοποννήσου (Οικονομολόγος), εργάζεται ως ασφαλιστής, αγαπάει ιδιαιτέρως το μπάσκετ, είναι δημοτικός σύμβουλος Ναυπλιέων, είναι πρόεδρος γυναικείας ομάδας βόλεϊ (ΓΕΝ) – η οποία πριν λίγες μέρες πανηγύρισε την άνοδο στην Β΄ Εθνική – και ασχολήθηκε με την διαιτησία σε ηλικία 16 ετών (2005), έπειτα από προτροπή του πατέρα του, ο οποίος υπήρξε διαιτητής. Το 2009 αξιολογήθηκε διαιτητής στην Δ΄ Εθνική, όπου σφύριξε για δύο χρόνια και προήχθη στην Γ΄ Εθνική, κατηγορία στην οποία σφύριξε μέχρι πέρυσι.
Κατά τα φετινά μπαράζ της ΕΠΟ για την άνοδο στην Γ΄ Εθνική, ο Μανούχος σφύριξε την 1η αγωνιστική τον αγώνα Ζευγολιατό – Ζοφριά (3-1) και την 2η αγωνιστική την συνάντηση Ρόδος – Αίγειρος (5-1).
Βοηθοί του Μανούχου ορίστηκαν ο Νενεκούμης από τον σύνδεσμο Αργολίδας και ο Χαραλαμπόπουλος από την Αρκαδία. Παρατηρητής θα είναι ο Ντούλης από την Κόρινθο.